TEFAL IXEO QT1020E0

IXEO QT1020E0 Villámgyors ruhaápolás az első igazán sokoldalú vasalási és gőzölési megoldással  

A Tefal IXEO egy különösen sokoldalú megoldás vasaló és ruhagőzölő funkcióval, melynek köszönhetően könnyedén és kényelmesen gondoskodhat a ruhatára kivasalásáról, és pillanatok alatt tökéletesen eredményeket érhet el. A beépített három pozíciós Smart Vertical Board vasalódeszka a ruhákról való gondoskodás teljesen új felfogását kínálja, mely az ergonomikus függőleges formatervet, a kiváló hatékonyságú gőzölést és a könnyű vasalást ötvözi. A Tefal IXEO tökéletes megoldás, mely hagyományos vasalódeszka nélkül is lehetővé teszi, hogy minden nap rendezetten és tökéletesen nézzen ki.

Tefal IXEO - a vasaló és ruhagőzölő sokoldalú ötvözete

Forradalmi felhasználói kényelmet biztosítunk egyetlen különleges ruhaápoló készülékkel. Fedezze fel a Tefal IXEO vasaló és ruhagőzölő rendszerét és egyetlen praktikus készülékkel megoldhatja az összes ruhaápolási szükségletét. Kiváló hatékonyságú gőzölés és könnyű vasalás a Smart Vertical Board három állásos vasalódeszkával együtt, mely ergonómiailag továbbfejlesztett és kényelmes függőleges és ferde vasalást kínál. Nagy hatékonyságú gyűrődés-eltávolítás az 1600 W teljesítménynek és a Turbo Steam technológiának köszönhetően, mellyel kihasználhatja a szivattyú magas, 5 bar nyomását. A gyors, 45 másodperces bemelegedésnek köszönhetően kiválóan alkalmas a ruhaneműk utolsó pillanatban történő tökéletesítésére. A Smart Protect rendszernek köszönhetően a hőmérséklet alkalmazkodik minden ruhaneműhöz beállítás szüksége nélkül: villámgyors ruhaápolás! A vasalófej lehetővé teszi a könnyű és egyszerű használatot, mivel a könnyű szerkezet súlya mindössze egy hagyományos gőzölős vasaló súlyának a fele. A IXEO sokoldalú vasalási és gőzölési megoldásait továbbfejlesztett funkciók egészítik ki, melyeknek köszönhetően vasalódeszka nélkül is vasalhat.

a Tefaltól

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kényelmes és egyszerű használat a beépített Smart Vertical Board vasalódeszkának köszönhetően

  Vasalódeszka három függőleges és ferde pozícióval, továbbfejlesztett ergonómiával a könnyebb és hatékonyabb használatért, a beépített szerkezet maximális kényelmével, melynek köszönhetően nem lesz szüksége önálló vasalódeszkára.

 • Megbízható és hatékony gyűrődés-eltávolítás

  Gőztechnológia és fűtött vasalólap Turbo Steam technológiával 5 bar szivattyúnyomással és 35 g/perces gőzadagolással a gyűrődések hatékony eltávolításáért és a megbízható eredményekért.

 • Jobb és egyszerűbb használat az új vasalófejnek köszönhetően

  A teljesen új formaterv felhasználói kényelmet és könnyű vasalást biztosít a hagyományos gőzölős vasalónál feleakkora súlyú vasalófejjel.

 • Praktikus használat és gyors eredmények

  A gyors, 45 másodperces bemelegedésnek köszönhetően az Ön sokoldalú segítője mindig készen áll, amikor szüksége van rá, hogy egy pillanat alatt indulásra készen álljon.

 • Teljes kényelem a levehető víztartálynak köszönhetően

  A levehető víztartály nagy, 1 literes űrtartalma lehetővé teszi a hosszan tartó gőzölést, és a feltöltése sem volt még egyszerűbb.

 • Biztonságos minden ruhanemű típus esetén

  Használja ki a ruhaápolás előnyeit, melyeket a teljes ruhatárnál alkalmazhatja az anyagok gőzölési lehetőségével, a legfinomabbakat (például selyem) is beleértve.

 • Rugalmas és praktikus használat a levehető alapzatnak köszönhetően

  A teljes rugalmasságért és kényelemért, hordozható könnyű alapzattal, mely lehetővé teszi a szövet lekezelését bárhol és bármikor, beleértve a függönyöket, bútorokat és más textil termékeket.

 • További előnyök: frissít és fertőtlenít

  Az intenzív teljesítmény megöli a kórokozók és baktériumok akár 99,9%-át, frissít és megszünteti a kellemetlen szagot - a friss ruhákért és a tökéletes higiéniáért.

 • Praktikus tartozékokkal együtt

  A kiválasztott modellek praktikus tartozékokkal kaphatók, mint pl. a kefés toldóelem a vastag szövetekre, klipszek a ruhák rögzítésére a beépített Smart Vertical Board függőleges vasalódeszkához.

 • Thanks to small wheels under the product, transportation is made so easy so that you can move your appliance everywhere in your home. 

Funkciók
Teljesítmény 1600  W
Felmelegedési idő 45  s
Gőzfej Nemesacél vasalótalp  
Fertőtlenítés    
Víztartály űrtartalma 1  L
Víztartály Levehető  
Automatikus kikapcsolás Igen  
Vezeték nélküli mőködés 40  min
Állítható rúd Dupla  
Be/ki kapcsoló Kézzel működtethető  
Készenléti jelzőfény    
Tápkábel-tárolás Akasztó  
Csiptetők    
Gőzszabályozó a nyélen    
Akasztó kampó    
Levehető alap    
Kerekek    
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
Kiegészítők Kefés toldóelem  
Színek Fekete/fém réz  
Gőzölő funkció kérésre    
Fűtött talp    
Használat Függőleges & vízszintes  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.