TEFAL PRO EXPRESS ULTIMATE CARE GV9580E0

PRO EXPRESS ULTIMATE CARE GV9580E0 Verhetetlen technológia a professzionális hatékonyságért az otthon kényelmében

Kényeztesse el a ruháit maximális gőzteljesítménnyel és verhetetlen vasalási eredményekkel a Pro Express Ultimate nagynyomású gőzállomással. A nagynyomású bojler új technológiája professzionális hatékonyságot biztosít, az egyedi vízkő elleni rendszer pedig tökéletesen kinéző ruhákat tesz lehetővé.

TEFAL PRO EXPRESS ULTIMATE NAGYNYOMÁSÚ GŐZÁLLOMÁS: PROFESSZIONÁLIS HATÉKONYSÁG ÉS A RUHÁKRÓL VALÓ VERHETETLEN GONDOSKODÁS

A Pro Express Ultimate gőzállomás professzionális hatékonysággal ajándékozza meg Önt otthona kényelmében, és verhetetlen eredményeket biztosít még a legmakacsabb ruhadarabok esetében is. Ez a könnyen használható nagynyomású gőzállomás a jelentősen gyorsabb vasalás és a maximális hatékonyság garanciája a nagynyomású bojler új technológiájának és a folyamatos, akár 180 g/perces gőzadagolásnak köszönhetően, míg az intenzív 600 g/perc teljesítményű gőzmennyiség könnyedén megbirkózik a legmakacsabb gyűrődésekkel is. Az új, intuitív Direct Control kezelőpanel a nagyobb kényelem érdekében közvetlenül a vasaló fogantyúján található, így időt takaríthat meg a különböző anyagtípusok közötti váltással. A vízkő elleni egyedi dupla védelemmel teljesen gond nélkül vasalhat – a Protect rendszer védi a ruháit a vízkőfoltokkal szemben, az AntiCalc Collector pedig a gőz hosszan tartó teljesítményéről gondoskodik. A továbbfejlesztett funkciók széles skálájának és a nagynyomású gőznek köszönhetően a Pro Express Ultimate gőzállomás verhetetlen hatékonyságot kínál.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Professzionális hatékonyság

  Maximális gőzteljesítmény a verhetetlen eredményekért. A nagynyomású bojler új technológiája tökéletes eredményeket nyújt professzionális szinten.

 • Praktikus kivehető víztartály

  A kivehető víztartály vasalás közben is bármikor utántölthető.

 • Könnyű és biztonságos hordozás

  A biztonsági lock rendszer lehetővé teszi a teljesen egyszerű és biztonságos hordozást és tárolást.

 • Fertőtlenítés

  Megöli a baktériumok akár 99,99%-át: a gőz hőmérsékletének és nyomásának köszönhetően a gőzállomás megöli a baktériumok akár 99,99%-át minden vasalható textíliában.

 • Időmegtakarítás

  A gőz nagy nyomás alatt mélyen az anyag belsejébe hatol és professzionális hatékonyságot biztosít, ami akár felére lerövidíti a vasalási időt.

 • Nagy teljesítményű gőzadagolás

  Az intenzív gőzadagolás megbirkózik a legmakacsabb gyűrődésekkel is és ideális a vastag anyagok, több réteg vasalásához, illetve a felakasztott ruhadarabok tökéletes függőleges vasalásához.

 • Tökéletes eredmények

  A verhetetlen gőztechnológia optimalizálja a vízfogyasztást és kiemelkedő folyamatos 180 g/perces gőzmennyiséget kínál a tökéletes eredményekért és a legmakacsabb gyűrődések hihetetlenül könnyű kiegyenesítéséhez.

 • Adja meg ruháinak a tökéletes gondoskodást

  Maradjon teljesen gondtalan az egyedi dupla vízkő elleni védelemmel: A Protect system átalakítja a cseppeket és a szivárgó vizet gőzzé és véd a foltok ellen, a szabadalmaztatott Anticalc Collector pedig maximálisan megkönnyíti a bojler tisztítását.

 • Intuitív kezelőpanel karnyújtásnyira

  Módosítsa a beállítást egyetlen gombnyomással az elegáns új Direct Control kezelőpanelen, mely nagyon praktikusan közvetlenül a vasaló fogantyúján kapott helyet, így időt takaríthat meg a különböző anyagtípusok közötti váltáskor. Négy elektronikus program gondoskodik a gőz és hőmérséklet tökéletes kombinációjáról minden anyagnál.

 • Durilium AirGlide Autoclean ultravékony vasalótalp

  Az új Durilium AirGlide szabadalmaztatott technológia a Tefal márka legjobb siklását kínálja a megerőltetés nélküli gyors vasalásért – akár 33%-kal jobb siklás és hosszan tartó teljesítmény. A katalitikus Tefal Autoclean felület mindig tisztán foltmentesen tartja a vasalótalpat, és optimális gőzelosztást biztosít a hatékony vasalásért.

Funkciók
Nagy nyomású kazán    
Függőleges gőz    
Vasalótalp-technológia Durilium Airglide Autoclean  
Vasalótalp csúszóssága *****  
Vasalótalp tartóssága/karcállósága *****  
Precision Tip - keskeny vasalócsúcs    
Folyamatos gőzadagolás Csúcs, oldal és belső rész  
Kényelmes fogantyú    
Stabil kitámasztás    
Víztartály Levehető  
Üres tartály jelzőfény    
Vízfeltöltés a vasalás megszakítása nélkül    
Anti-drip csepegésgátló    
Automatikus kikapcsolás    
Energiatakarékos mód    
Vezetéktárolás Tápkábel és gőzvezeték  
Lock zárórendszer    
Vízkő-mentesítési funkció Öblítőrendszer  
Vízkőgyűjtő    
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
Színek Dress Blue  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Ezek a funkciók azt jelentik, hogy a gőzállomás olyan elektronikus szabályozóval van ellátva, amely tökéletes hőmérséklet-gőz kombinációt nyújt, ami lehetővé teszi az összes vasalható anyag kockázat nélküli vasalását úgy, hogy szét sem kell válogatnia őket.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.