TEFAL EXPRESS ANTI-CALC SV8055E0 fekete-fehér

EXPRESS ANTI-CALC SV8055E0 fekete-fehér Extrém nagy teljesítmény Könnyű használat

gőzállomásos Express Anti-calc vízkőgyűjtő technológiával felszerelt vasaló, amely a gőz erejével bármely anyagtípusnál kisimítja még a legmakacsabb gyűrődéseket is. Használatával gyors és megbízható eredmény érhető el, és az új típusú, leszerelhető vízkőgyűjtőnek köszönhetően rendkívül könnyen karbantartható és hosszantartó. A nagyteljesítményű gőzállomás beállítás nélküli rendszert foglal magába, amely biztonságos, égési sérülés veszélye nélküli vasalást biztosít és a tökéletes csúszást biztosító, modern technológiával ellátott fűtött vasalótalpat.

Nagyteljesítményűgőzállomásos vasaló hosszú élettartammal

gőzállomásos vasaló Express Anti-calc vízkőgyűjtő technológiával, modern karbantartási rendszerrel és kiváló gőzölési teljesítménnyel. Kiválóan megfelel minden anyagtípus vasalására, a nagy és tartós teljesítményének köszönhetően gyorsan és könnyen használható. Ez a nagynyomású gőzállomás új, levehető vízkőgyűjtővel felszerelt, amely megkönnyíti a karbantartást és hosszabb élettartamot és jobb hatékonyságot biztosít. Folyamatos, 120 g/perc gőzölési teljesítmény, 6,5 baros szivattyú a gyors vasalás érdekében és 450 g/perc gőzlöket teljesítmény, amely még a legmakacsabb gyűrődéseket is kisimítja. A sima csúszást biztosító Durilium AirGlide vasalótalppal ellátott gőzállomás a legnagyobb kényelem érdekében modern funkciókat és tartozékokat kínál, beleértve az ajtóra szerelhető akasztót vagy gőzöléshez használandó védőkesztyűt. Ezen felül a csendes szivattyú technológia is jelen van, amely nyugodt vasalást biztosít.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Levehető vízkőgyűjtő a hosszan tartó teljesítményért/p>

  A vízkő elleni védelem modern technológiája hosszantartó gőzölési teljesítményt biztosít, az új, levehető vízkőgyűjtő formájában, ami megkönnyíti a karbantartást. A készülék praktikus kiegészítőket tartalmaz a könnyű karbantartás érdekében.

 • Rendkívül nagy teljesítményű gőzállomás a Tefaltól

  6,5 baros szivattyú és 120 g/perc folyamatos gőzölési teljesítmény a gyors és hatékony eredményekért és 450 g/perc rendkívül nagy gőzlöket akár a legmakacsabb gyűrődések kisimításához.

 • Beállítás nélküli rendszer az abszolút biztonság érdekében

  A vasalás minden anyagtípus esetében könnyű és gondtalan a beállítás nélküli technológiával: tökéletes gőz/hőmérséklet kombináció a 100 %-osan biztonságos eredmény érdekében, a ruha megégetésének kockázata nélkül.

 • Praktikus kivehető víztartály

  A víztartály kivehető, így egyszerűen akármikor vasalás közben újratölthető.

 • Ideális a gyors ruhaápoláshoz

  A praktikus függőleges gőzölés funkció rendkívül gyorsan, mindössze 30 másodperc alatt felmelegszik a gyors gőzölés érdekében és segít abban, hogy a lehető legjobban nézzen ki, bármikor is szüksége van rá.

 • Különleges vasalótalp a tökéletes csúszás érdekében

  A Durilium AirGlide vasalótalp kiváló csúszást és könnyű vasalást biztosít, optimális gőzelosztás mellett.

 • Csöndes szivattyútechnológia a rendkívüli komfort érdekében

  Próbálja ki a komfort egy új szintjét, amelyet a vasalásnál a csendes szivattyú technológia biztosít és amelyet szeretni fog.

 • Könnyű hordozás és tökéletes kényelem

  A könnyű hordozhatóságot lehetővé tevő zárrendszer teljes biztonságot és kényelmet biztosít.

 • default

  10 év szervizgarancia

  • Egyszerű szervizelésre tervezve • Alkatrészek gyors és olcsó szállítása 10 éven keresztül • 6500 szervizközpont világszerte

 • Praktikus tartozékok

  A védőkesztyű biztonságosabb és kényelmesebb ruhaápolást biztosít.

 • Ajtóra szerelhető akasztó

  Az ajtóra szerelhető akasztó több lehetőséget nyújt a gőzöléshez, és bárhol használható.

Funkciók
TELJESÍTMÉNY ÉS GŐZ
Teljesítmény 2800  W
Vízpumpa 6.5  bar
Függőleges gőz    
Gőz- és hőmérséklet-beállítás Nincs szükség beállításra  
VASALÓTALP
Vasalótalp-technológia Durilium AirGlide  
Vasalótalp csúszóssága *****  
Vasalótalp tartóssága/karcállósága *****  
Folyamatos gőz Csúcs, oldal és belső rész  
KÉNYELMES HASZNÁLAT
Kényelmes fogantyú    
Silence technológia    
Automatikus kikapcsolás    
Energiatakarékos mód    
Tápkábel hossza 1.6  m
Lock zárórendszer    
Víztartály űrtartalma 1.8  L
Víztartály Levehető  
Vízfeltöltés a vasalás megszakítása nélkül    
Vezetéktárolás Tápkábel és gőzvezeték  
ÉLETTARTAM
Vízkőgyűjtő    
Vízkő-mentesítési funkció Kivehető vízkő-mentesítő gyűjtő  
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
EGYÉB
Színek Fekete és fehér  

Gyakori kérdések
Állítható magasságú deszkát válasszon, hogy a saját testmagasságához igazíthassa. Stabilnak és strapabírónak kell lennie, hogy a ráhelyezhesse vasalókészülékét.
A deszka legyen perforált, hogy a ruha anyagán keresztül áthaladhasson a gőz, és így lágyabbá tegye az anyagot és megkönnyítse a vasalást. A vasalódeszka burkolatának továbbá lehetővé kell tennie, hogy a gőz áthaladjon rajta.
• Csapvíz:
A készülék csapvízzel történő használatra készült. Ha a víz nagyon kemény, fele-fele arányban keverjen össze csapvizet és kereskedelmi forgalomban kapható desztillált vizet.
Egyes tengerparti régiókban igen magas lehet a víz sótartalma. Ebben az esetben kizárólag ásványtalanított vizet használjon.
• Vízlágyító:
Többféle típusú vízlágyító létezik, és ezek többsége alkalmas az ebben a készülékben való használatra. Egyes vízlágyítók azonban – főként azok, amelyek különféle vegyi anyagokat, például sókat használnak – fehér vagy barna elszíneződéseket okozhatnak, ez történik a szűrőkancsókkal. Ha ilyen típusú problémát tapasztal, a kezeletlen csapvíz vagy az üveges víz használatát javasoljuk.
Ne feledje:
Soha ne használjon esővizet vagy adalékanyagokat (mint pl. keményítőt, illatanyagot) tartalmazó vizet vagy háztartási berendezésekből (szárítóberendezésből, hűtőszekrényből, klímaberendezésből) származó vizet. Az ilyen adalékanyagok megváltoztathatják a gőz tulajdonságait, és magas hőmérsékleten a gőzkamrában olyan lerakódások keletkezhetnek, amelyek foltot hagynak a ruhán és a készülék idő előtti elöregedéséhez vezethetnek.
Ez a program lehetővé teszi, hogy az anyagokat az eredeti helyükön, vagy vállfán vasalja.
Ehhez a vasaló hőmérsékletét állítsa maximális pozícióra.
• A darabot hagyja a vállfán, és egyik kezével óvatosan kezdje el húzni az anyagot.
• Szakaszosan nyomja a gőzszabályozó gombot és mozgassa fentről lefelé a vasalót.
Mivel a kibocsátott gőz rendkívül forró, ez meglágyítja az anyagot és eltünteti a gyűrődéseket.
Figyelem: Soha ne használja a függőleges gőz funkciót olyan darabon, amit valaki épp visel.
A vasalótalp sérülésének elkerülése érdekében kövesse az alábbi tanácsokat: - A vasalót mindig a tartójába vagy az alapjába helyezze vissza (típustól függően), - Ne vasaljon dörzsölő hatású felületen (gombok, zipzárak, stb.), - Soha ne tisztítsa a vasalótalpat súroló vagy fémes tisztítókoronggal.
Egyes ruhaneműkön – különösképp a sötét színű ruhákon – fényes foltok keletkezhetnek. Javasoljuk, hogy sötét ruhaneműk esetén a ruhát kifordítva és megfelelő hőfokon vasalja.
A kevertszálas ruhaneműk vasalása során a legérzékenyebb ruhaanyaghoz való hőfokot válassza ki.
Fontos: A vasaló több idő alatt hűl le, mint amennyi a felmelegedéséhez szükséges. Javasoljuk, hogy olyan ruhákkal kezdje a vasalást, amelyeket alacsony hőfokon kell vasalni.
A gőz hatékonysága a vasaló hőmérsékletétől függ. Azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékleten csak módjával használja a gőzölést, máskülönben vízcseppek jelenhetnek meg a ruhán.
• Durillium vasalótalp:
Rendszeresen tisztítsa a vasalótalpat nedves, nem fémes mosogatószivaccsal. Az egyszerűbb, a vasalótalp rozsdásodását megakadályozó tisztításhoz akkor mossa le enyhén nedves szivaccsal a vasalótalpat, amikor még langyos.
Ha koszt kell eltávolítani, használja a kifejezetten a Durillium vasalótalpak tisztítására készült pálcát.
• Rozsdamentes acél vasalótalp:
A vasalótalpat enyhén megnedvesített ruhával vagy nem karcoló szivaccsal tisztítsa akkor, amikor hideg.
• Öntisztító vasalótalp:
A felület sérülésének elkerülésére puha, enyhén megnedvesített ruhával törölje át a meleg vasalótalpat.
Figyelmeztetés: A vastisztító használata tönkreteszi a vasalótalp öntisztító bevonatát.
A tisztítás előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a készülék nincs a villamos hálózathoz csatlakoztatva, és a vasalótalp és vasalótartó hideg.
A vasalótalp és az alapegység tisztításához ne használjon semmilyen mosószert vagy vízkőtlenítőt. Soha ne tartsa csapvíz alá a vasalót vagy az alapegységét.

Az alapegység tisztítása:
• A műanyag alkatrészeket rendszeresen törölje át puha, enyhén megnedvesített törlőruhával.

A vízkőgyűjtő és az öntisztító vasalótalp tisztítása:
• Lásd a „Hogyan vízkőtelenítsem a gőzállomást?” című részt.
A vízkőgyűjtő tisztítása:
A készülék kikapcsolása után várjon legalább egy órát.
Távolítsa el a vízkőgyűjtőt úgy, hogy felemeli, majd negyed fordulattal elforgatja a csappantyút.
Mossa át csapvízzel a vízkőgyűjtőt, és helyezze vissza a vasalóba.

Öntisztító vasalótalp:
Amikor villogni kezd a vízkőtelenítési jelzőlámpa, végezze el az ebben a videóban leírt lépéseket.
Ez teljesen normális. A vasalója nagymennyiségű gőzt fejleszt, ez a gőz pedig lecsapódik a deszkán. Néhány vízcsepp a vasalódeszka aljára kerülhetett és a padlóra hullhatott.
• Kémiai vízkőmentesítő anyagokat vagy adalékanyagokat rakott a vízbe. Ezeket a termékeket soha ne öntse a víztartályba. Ha mégis ez történt, vegye fel a kapcsolatot valamelyik hivatalos szervizközponttal.
• Nem öblítette ki megfelelően a mosott ruhát, vagy egy új ruhadarabot vasal, amelyet még egyszer sem mosott ki. Öblítse át alaposan a ruhákat, hogy eltávolítsa a mosószermaradványokat, illetve azokat a vegyszereket, amelyekkel az új ruhadarabokat kezelik, mivel mindkettő hozzátapadhat a vasalóhoz.
• Túl forró a vasaló: a hőmérséklet-szabályozás beállításaira vonatkozó ajánlásokat a termék használati utasításában találja.
• Keményítőt használ. A keményítőt kizárólag a vasalt anyag másik oldalára permetezze.
A mosott ruháról keményítő, illetve műszálas rostok ragadhatnak a vasaló felületére. Tisztítsa meg a vasaló felületét.
A belső alkatrészek fémes hangokat adhatnak ki a hőmérséklet-változás hatására. Ez nem jelent hibát.
Nem, normális, hogy a gőz bekapcsolásakor zaj és rezgés keletkezik. A gőz használata egy elektromos szivattyút aktivál.
Ha a vasaló hőmérséklete állítható (a modelltől függően), alacsony hőmérsékleten csak módjával használja a gőzölést.
Túl alacsonyra van állítva a vasaló hőmérséklete, ezért nem termel gőzt.
Igen, teljes mértékben normális. Az áramló víz tisztítja ki a vasalótalp belsejét.
Végezze el a vasalótalp öntisztítását. Lásd a „Karbantartás és tisztítás” és a „Hogyan vízkőtelenítsem a gőzállomást?” című részeket.
Igen, teljes mértékben normális. Az öntisztítási funkció elindításakor egy elektromos szivattyú kapcsol be.
Nem. A két kábel külön van szigetelve; védettek és alaposan ellenőrizzük őket. Ha mégis azt veszi észre, hogy megsérült a vezeték, javíttassa meg egy hivatalos szervizközpontban.
Ez a kialakítás megelőzi a vasalótalp eltömődését. Ez az aktív bevonat eltávolítja a szálakat és szennyeződéseket, amelyek gyakran a talphoz ragadnak és csökkentik a siklását.