TEFAL EXPRESS POWER GŐZGENERÁTOR SV8062E0 fekete

EXPRESS POWER GŐZGENERÁTOR SV8062E0 fekete Különleges teljesítmény Könnyű használat
Az Express Power gőzgenerátoros vasaló az erős gőznek köszönhetően, amely bármely anyagról eltávolítja a gyűrődéseket gyors és megbízható eredményeket biztosít, az új kivehető vízkőgyűjtő pedig könnyű karbantartást és hosszantartó teljesítményt tesz lehetővé. Ez a rendkívül hatékony gőzállomás beállítást nem igénylő rendszerrel felszerelt így a vasaló biztonsággal és égési sérülések kockázata nélkül használható. A Durilium Airglide modern vasalótalp technológia gond nélküli siklást biztosít.

Cikkszám: SV8062E0

Nagyteljesítményű, hosszú élettartamú gőzgenerátoros vasaló

A modern karbantartási rendszerrel felszerelt Express Power gőzgenerátoros vasaló rendkívül erős gőzállomással rendelkezik, amely ideális az összes anyagfajta vasalásához. Használatával gyorsan és könnyen elvégezhető a vasalás, hosszantartó eredményekkel. Az új, levehető vízkőgyűjtő megkönnyíti a karbantartást és a kiváló teljesítmény mellett meghosszabbítja az élettartamot. A 6,8 bar nyomást kifejtő szivattyú 130 g/perc állandó gőzkimenetet biztosít a gyorsabb vasalás érdekében szivattyú és az erős, akár 450 g/ perc gőzlöket még a legmakacsabb gyűrődéseket is kisimítja. A Durilium AirGlide Autoclean vasalótalp kiváló siklást és tartósságot biztosít. A készülék csendes szivattyú technológiával felszerelt, amely csendes vasalást biztosít.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kivehető vízkőgyűjtő

  A vízkő lerakódást gátló modern technológia hosszantartó gőzteljesítményt biztosít. A kivehető, új típusú vízkőgyűjtő megkönnyíti a karbantartást. A készülékhez praktikus kiegészítők tartoznak a könnyű karbantartás érdekében.

 • Különleges teljesítmény

  A 6,8 bar szivattyúnyomás folyamatos, 130 g/perc gőzkimenetet biztosít a gyors és hatékony eredményekért, a 450 g/perc gőzlöket pedig még a legmakacsabb gyűrődéseket is kisimítja.

 • Hibátlan siklás

  Durilium AirGlide Autoclean vasalótalp kiváló csúszást és optimális gőzeloszlást biztosít az erőlködéstől mentes, örömteli vasalásért, az Autoclean felület pedig könnyen karbantartható.

 • Beállítást nem igénylő rendszer

  Minden anyagfajta erőlködésmentes és gondtalan vasalása a beállítást nem igénylő technológiával: a gőz és a hőmérséklet tökéletes kombinációja a 100 %-osan biztonságos, égési sérülések kockázata nélküli vasalás érdekében.

 • Függőleges gőzölés

  Könnyű függőleges vasalást biztosító funkció , amely villámgyorsan, mindössze 30 másodperc alatt bemelegszik a ruhák gyors vasalása érdekében, és segít abban, hogy a lehető legjobban nézzen ki, bármikor is szüksége van rá.

 • Csendes szivattyús technológia

  Tapasztalja meg a nagyobb kényelmet a csendes szivattyú továbbfejlesztett technológiájának köszönhetően az örömteli vasalás érdekében.

 • Egyszerű hordozást biztosító zárrendszer

  A lezárást biztosító rendszer teljes biztonságot és kényelmet nyújt a készülék hordozásánál és tárolásánál, a kivehető víztartály pedig kényelmes vasalást biztosít.

 • 15 év szervizgarancia

  • Könnyen szervizelhető kialakítás • Olcsón és gyorsan leszállított alkatrészek több mint 15 évig • 6200 felhatalmazott szervizpartner világszerte

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

Kiegészítõk
Funkciók
TELJESÍTMÉNY ÉS GŐZ
Teljesítmény 2 800  W
Gőzteljesítmény 130  g/min
Extra gőz 450  g/min
Vízpumpa 6,8  bar
Függőleges gőz    
Felmelegedési idő 2  min
Gőzvezeték hossza 1.60  m
VASALÓTALP
Vasalótalp-technológia Durilium AirGlide Autoclean  
Vasalótalp csúszóssága *****  
Vasalótalp tartóssága/karcállósága *****  
Folyamatos gőz Csúcs, oldal és belső rész  
KÉNYELMES HASZNÁLAT
Kényelmes fogantyú    
Silence technológia    
Anti-drip csepegésgátló    
Automatikus kikapcsolás    
Energiatakarékos mód    
Tápkábel hossza 1,7  m
Lock zárórendszer    
Víztartály űrtartalma 1.8  L
Víztartály Levehető  
Üres tartály jelzőfény    
Vízfeltöltés a vasalás megszakítása nélkül    
Vezetéktárolás Tápkábel és gőzvezeték  
ÉLETTARTAM
Vízkőgyűjtő    
Vízkő-mentesítési funkció Kivehető vízkő-mentesítő gyűjtő  
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Állítható magasságú deszkát válasszon, hogy a saját testmagasságához igazíthassa. Stabilnak és strapabírónak kell lennie, hogy a ráhelyezhesse vasalókészülékét.
A deszka legyen perforált, hogy a ruha anyagán keresztül áthaladhasson a gőz, és így lágyabbá tegye az anyagot és megkönnyítse a vasalást. A vasalódeszka burkolatának továbbá lehetővé kell tennie, hogy a gőz áthaladjon rajta.
A vasalótalp sérülésének elkerülése érdekében kövesse az alábbi tanácsokat: - A vasalót mindig a tartójába vagy az alapjába helyezze vissza (típustól függően), - Ne vasaljon dörzsölő hatású felületen (gombok, zipzárak, stb.), - Soha ne tisztítsa a vasalótalpat súroló vagy fémes tisztítókoronggal.
Egyes ruhaneműkön – különösképp a sötét színű ruhákon – fényes foltok keletkezhetnek. Javasoljuk, hogy sötét ruhaneműk esetén a ruhát kifordítva és megfelelő hőfokon vasalja.
A kevertszálas ruhaneműk vasalása során a legérzékenyebb ruhaanyaghoz való hőfokot válassza ki.
Fontos: A vasaló több idő alatt hűl le, mint amennyi a felmelegedéséhez szükséges. Javasoljuk, hogy olyan ruhákkal kezdje a vasalást, amelyeket alacsony hőfokon kell vasalni.
A gőz hatékonysága a vasaló hőmérsékletétől függ. Azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékleten csak módjával használja a gőzölést, máskülönben vízcseppek jelenhetnek meg a ruhán.
A tisztítás előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a készülék nincs a villamos hálózathoz csatlakoztatva, és a vasalótalp és vasalótartó hideg.
A vasalótalp és az alapegység tisztításához ne használjon semmilyen mosószert vagy vízkőtlenítőt. Soha ne tartsa csapvíz alá a vasalót vagy az alapegységét.

• Az alapegység tisztítása:
A műanyag alkatrészeket rendszeresen törölje át puha, enyhén megnedvesített törlőruhával.

• A vízkőgyűjtő tisztítása:
A készülék kikapcsolása után várjon legalább egy órát.
Távolítsa el a vízkőgyűjtőt úgy, hogy felemeli, majd negyed fordulattal elforgatja a csappantyút.
Mossa át csapvízzel a vízkőgyűjtőt, és helyezze vissza a vasalóba.

• Öntisztító vasalótalp (modelltől függően):
Amikor villogni kezd a vízkőtelenítési jelzőlámpa, végezze el az ebben a videóban leírt lépéseket.
Ez teljesen normális. A vasalója nagymennyiségű gőzt fejleszt, ez a gőz pedig lecsapódik a deszkán. Néhány vízcsepp a vasalódeszka aljára kerülhetett és a padlóra hullhatott.
• Kémiai vízkőmentesítő anyagokat vagy adalékanyagokat rakott a vízbe. Ezeket a termékeket soha ne öntse a víztartályba. Ha mégis ez történt, vegye fel a kapcsolatot valamelyik hivatalos szervizközponttal.
• Nem öblítette ki megfelelően a mosott ruhát, vagy egy új ruhadarabot vasal, amelyet még egyszer sem mosott ki. Öblítse át alaposan a ruhákat, hogy eltávolítsa a mosószermaradványokat, illetve azokat a vegyszereket, amelyekkel az új ruhadarabokat kezelik, mivel mindkettő hozzátapadhat a vasalóhoz.
• Túl forró a vasaló: a hőmérséklet-szabályozás beállításaira vonatkozó ajánlásokat a termék használati utasításában találja.
• Keményítőt használ. A keményítőt kizárólag a vasalt anyag másik oldalára permetezze.
A mosott ruháról keményítő, illetve műszálas rostok ragadhatnak a vasaló felületére. Tisztítsa meg a vasaló felületét.
A belső alkatrészek fémes hangokat adhatnak ki a hőmérséklet-változás hatására. Ez nem jelent hibát.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Nem, normális, hogy a gőz bekapcsolásakor zaj és rezgés keletkezik. A gőz használata egy elektromos szivattyút aktivál.
Ha a vasaló hőmérséklete állítható (a modelltől függően), alacsony hőmérsékleten csak módjával használja a gőzölést.
Túl alacsonyra van állítva a vasaló hőmérséklete, ezért nem termel gőzt.
Igen, teljes mértékben normális. Az áramló víz tisztítja ki a vasalótalp belsejét.
Végezze el a vasalótalp öntisztítását. Lásd a „Karbantartás és tisztítás” és a „Hogyan vízkőtelenítsem a gőzállomást?” című részeket.
Igen, teljes mértékben normális. Az öntisztítási funkció elindításakor egy elektromos szivattyú kapcsol be.
Nem. A két kábel külön van szigetelve; védettek és alaposan ellenőrizzük őket. Ha mégis azt veszi észre, hogy megsérült a vezeték, javíttassa meg egy hivatalos szervizközpontban.
Ez a kialakítás megelőzi a vasalótalp eltömődését. Ez az aktív bevonat eltávolítja a szálakat és szennyeződéseket, amelyek gyakran a talphoz ragadnak és csökkentik a siklását.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.