TEFAL EXPRESS ANTI-CALC SV8055E0 fekete-fehér

EXPRESS ANTI-CALC SV8055E0 fekete-fehér Extrém nagy teljesítmény Könnyű használat

gőzállomásos Express Anti-calc vízkőgyűjtő technológiával felszerelt vasaló, amely a gőz erejével bármely anyagtípusnál kisimítja még a legmakacsabb gyűrődéseket is. Használatával gyors és megbízható eredmény érhető el, és az új típusú, leszerelhető vízkőgyűjtőnek köszönhetően rendkívül könnyen karbantartható és hosszantartó. A nagyteljesítményű gőzállomás beállítás nélküli rendszert foglal magába, amely biztonságos, égési sérülés veszélye nélküli vasalást biztosít és a tökéletes csúszást biztosító, modern technológiával ellátott fűtött vasalótalpat.

Cikkszám: SV8055E0

Nagyteljesítményűgőzállomásos vasaló hosszú élettartammal

gőzállomásos vasaló Express Anti-calc vízkőgyűjtő technológiával, modern karbantartási rendszerrel és kiváló gőzölési teljesítménnyel. Kiválóan megfelel minden anyagtípus vasalására, a nagy és tartós teljesítményének köszönhetően gyorsan és könnyen használható. Ez a nagynyomású gőzállomás új, levehető vízkőgyűjtővel felszerelt, amely megkönnyíti a karbantartást és hosszabb élettartamot és jobb hatékonyságot biztosít. Folyamatos, 120 g/perc gőzölési teljesítmény, 6,5 baros szivattyú a gyors vasalás érdekében és 450 g/perc gőzlöket teljesítmény, amely még a legmakacsabb gyűrődéseket is kisimítja. A sima csúszást biztosító Durilium AirGlide vasalótalppal ellátott gőzállomás a legnagyobb kényelem érdekében modern funkciókat és tartozékokat kínál, beleértve az ajtóra szerelhető akasztót vagy gőzöléshez használandó védőkesztyűt. Ezen felül a csendes szivattyú technológia is jelen van, amely nyugodt vasalást biztosít. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át..
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Levehető vízkőgyűjtő a hosszan tartó teljesítményért/p>

  A vízkő elleni védelem modern technológiája hosszantartó gőzölési teljesítményt biztosít, az új, levehető vízkőgyűjtő formájában, ami megkönnyíti a karbantartást. A készülék praktikus kiegészítőket tartalmaz a könnyű karbantartás érdekében.

 • Rendkívül nagy teljesítményű gőzállomás a Tefaltól

  6,5 baros szivattyú és 120 g/perc folyamatos gőzölési teljesítmény a gyors és hatékony eredményekért és 450 g/perc rendkívül nagy gőzlöket akár a legmakacsabb gyűrődések kisimításához.

 • Beállítás nélküli rendszer az abszolút biztonság érdekében

  A vasalás minden anyagtípus esetében könnyű és gondtalan a beállítás nélküli technológiával: tökéletes gőz/hőmérséklet kombináció a 100 %-osan biztonságos eredmény érdekében, a ruha megégetésének kockázata nélkül.

 • Praktikus kivehető víztartály

  A víztartály kivehető, így egyszerűen akármikor vasalás közben újratölthető.

 • Ideális a gyors ruhaápoláshoz

  A praktikus függőleges gőzölés funkció rendkívül gyorsan, mindössze 30 másodperc alatt felmelegszik a gyors gőzölés érdekében és segít abban, hogy a lehető legjobban nézzen ki, bármikor is szüksége van rá.

 • Különleges vasalótalp a tökéletes csúszás érdekében

  A Durilium AirGlide vasalótalp kiváló csúszást és könnyű vasalást biztosít, optimális gőzelosztás mellett.

 • Csöndes szivattyútechnológia a rendkívüli komfort érdekében

  Próbálja ki a komfort egy új szintjét, amelyet a vasalásnál a csendes szivattyú technológia biztosít és amelyet szeretni fog.

 • Könnyű hordozás és tökéletes kényelem

  A könnyű hordozhatóságot lehetővé tevő zárrendszer teljes biztonságot és kényelmet biztosít.

 • Praktikus tartozékok

  A védőkesztyű biztonságosabb és kényelmesebb ruhaápolást biztosít.

 • Energiatakarékosság

  A gőzölállomás Eco üzemmódban történő használatánál, akár 20% energiát is megtakaríthat, miközben a gőzölés sebessége gyors marad. * a maximális gőzáramlás melletti energiafogyasztáshoz képest.

 • Ajtóra szerelhető akasztó

  Az ajtóra szerelhető akasztó több lehetőséget nyújt a gőzöléshez, és bárhol használható.

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

Kiegészítõk
Funkciók
TELJESÍTMÉNY ÉS GŐZ
Teljesítmény 2800  W
Gőzteljesítmény 120  g/min
Extra gőz 450  g/min
Vízpumpa 6.5  bar
Függőleges gőz    
Gőz- és hőmérséklet-beállítás Nincs szükség beállításra  
Felmelegedési idő 2  min
VASALÓTALP
Vasalótalp-technológia Durilium AirGlide  
Vasalótalp csúszóssága *****  
Vasalótalp tartóssága/karcállósága *****  
Folyamatos gőz Csúcs, oldal és belső rész  
KÉNYELMES HASZNÁLAT
Kényelmes fogantyú    
Silence technológia    
Automatikus kikapcsolás    
Energiatakarékos mód    
Tápkábel hossza 1.6  m
Lock zárórendszer    
Víztartály űrtartalma 1.8  L
Víztartály Levehető  
Vízfeltöltés a vasalás megszakítása nélkül    
Vezetéktárolás Tápkábel és gőzvezeték  
ÉLETTARTAM
Vízkőgyűjtő    
Vízkő-mentesítési funkció Kivehető vízkő-mentesítő gyűjtő  
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
EGYÉB
Színek Fekete és fehér  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Állítható magasságú deszkát válasszon, hogy a saját testmagasságához igazíthassa. Stabilnak és strapabírónak kell lennie, hogy a ráhelyezhesse vasalókészülékét.
A deszka legyen perforált, hogy a ruha anyagán keresztül áthaladhasson a gőz, és így lágyabbá tegye az anyagot és megkönnyítse a vasalást. A vasalódeszka burkolatának továbbá lehetővé kell tennie, hogy a gőz áthaladjon rajta.
A vasalótalp sérülésének elkerülése érdekében kövesse az alábbi tanácsokat: - A vasalót mindig a tartójába vagy az alapjába helyezze vissza (típustól függően), - Ne vasaljon dörzsölő hatású felületen (gombok, zipzárak, stb.), - Soha ne tisztítsa a vasalótalpat súroló vagy fémes tisztítókoronggal.
Egyes ruhaneműkön – különösképp a sötét színű ruhákon – fényes foltok keletkezhetnek. Javasoljuk, hogy sötét ruhaneműk esetén a ruhát kifordítva és megfelelő hőfokon vasalja.
A kevertszálas ruhaneműk vasalása során a legérzékenyebb ruhaanyaghoz való hőfokot válassza ki.
Fontos: A vasaló több idő alatt hűl le, mint amennyi a felmelegedéséhez szükséges. Javasoljuk, hogy olyan ruhákkal kezdje a vasalást, amelyeket alacsony hőfokon kell vasalni.
A gőz hatékonysága a vasaló hőmérsékletétől függ. Azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékleten csak módjával használja a gőzölést, máskülönben vízcseppek jelenhetnek meg a ruhán.
A tisztítás előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a készülék nincs a villamos hálózathoz csatlakoztatva, és a vasalótalp és vasalótartó hideg.
A vasalótalp és az alapegység tisztításához ne használjon semmilyen mosószert vagy vízkőtlenítőt. Soha ne tartsa csapvíz alá a vasalót vagy az alapegységét.

• Az alapegység tisztítása:
A műanyag alkatrészeket rendszeresen törölje át puha, enyhén megnedvesített törlőruhával.

• A vízkőgyűjtő tisztítása:
A készülék kikapcsolása után várjon legalább egy órát.
Távolítsa el a vízkőgyűjtőt úgy, hogy felemeli, majd negyed fordulattal elforgatja a csappantyút.
Mossa át csapvízzel a vízkőgyűjtőt, és helyezze vissza a vasalóba.

• Öntisztító vasalótalp (modelltől függően):
Amikor villogni kezd a vízkőtelenítési jelzőlámpa, végezze el az ebben a videóban leírt lépéseket.
Ez teljesen normális. A vasalója nagymennyiségű gőzt fejleszt, ez a gőz pedig lecsapódik a deszkán. Néhány vízcsepp a vasalódeszka aljára kerülhetett és a padlóra hullhatott.
• Kémiai vízkőmentesítő anyagokat vagy adalékanyagokat rakott a vízbe. Ezeket a termékeket soha ne öntse a víztartályba. Ha mégis ez történt, vegye fel a kapcsolatot valamelyik hivatalos szervizközponttal.
• Nem öblítette ki megfelelően a mosott ruhát, vagy egy új ruhadarabot vasal, amelyet még egyszer sem mosott ki. Öblítse át alaposan a ruhákat, hogy eltávolítsa a mosószermaradványokat, illetve azokat a vegyszereket, amelyekkel az új ruhadarabokat kezelik, mivel mindkettő hozzátapadhat a vasalóhoz.
• Túl forró a vasaló: a hőmérséklet-szabályozás beállításaira vonatkozó ajánlásokat a termék használati utasításában találja.
• Keményítőt használ. A keményítőt kizárólag a vasalt anyag másik oldalára permetezze.
A mosott ruháról keményítő, illetve műszálas rostok ragadhatnak a vasaló felületére. Tisztítsa meg a vasaló felületét.
A belső alkatrészek fémes hangokat adhatnak ki a hőmérséklet-változás hatására. Ez nem jelent hibát.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Nem, normális, hogy a gőz bekapcsolásakor zaj és rezgés keletkezik. A gőz használata egy elektromos szivattyút aktivál.
Ha a vasaló hőmérséklete állítható (a modelltől függően), alacsony hőmérsékleten csak módjával használja a gőzölést.
Túl alacsonyra van állítva a vasaló hőmérséklete, ezért nem termel gőzt.
Igen, teljes mértékben normális. Az áramló víz tisztítja ki a vasalótalp belsejét.
Végezze el a vasalótalp öntisztítását. Lásd a „Karbantartás és tisztítás” és a „Hogyan vízkőtelenítsem a gőzállomást?” című részeket.
Igen, teljes mértékben normális. Az öntisztítási funkció elindításakor egy elektromos szivattyú kapcsol be.
Nem. A két kábel külön van szigetelve; védettek és alaposan ellenőrizzük őket. Ha mégis azt veszi észre, hogy megsérült a vezeték, javíttassa meg egy hivatalos szervizközpontban.
Ez a kialakítás megelőzi a vasalótalp eltömődését. Ez az aktív bevonat eltávolítja a szálakat és szennyeződéseket, amelyek gyakran a talphoz ragadnak és csökkentik a siklását.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.