Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Sózza és borsozza a tengerisügér-filéket, és kenje meg őket bazsalikomos olajjal. Az esztétikus forma érdekében tekerje fel őket és csomagolja folpackba. Rakja a párolótálcába. Adja hozzá az újkrumplit, a zellert és a paprikát.
Párolja 15 percen át az előétellel és a desszerttel. Közben párolja be a kétféle levet alacsony hőmérsékleten a fokhagymagerezddel, a mustárral és a felaprított gyömbérrel. Szűrje át kis lyukú szitán; sózza és borsozza.
Díszítse a tányért egy evőkanál mustárral és répalével. Erre kerüljön a feltekercselt tengeri sügér. A tányér szélén ossza el a zöldségeket, kevés olívaolajat és felaprított petrezselymet.