Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Mossa meg hideg vízben a sertésszüzet, és itassa le róla a vizet. Mindegyik darabot vágja félbe középen. Vágjon zsebet hosszában a húsba egy hosszú, hegyes késsel. Töltse meg az aszalt szilvával. Készítsen pácot a sóból, a borsból, a felaprított zsályalevélből és a repcemagolajból, és rövid időre rakja bele a sertéshúst. Helyezze az ActiFry készülékbe, és állítsa 20 percre az időzítőt.
Közben mossa meg a zöldségeket, hámozza meg és vágja négyfelé a hagymákat, kaparja ki a paprika magját és vágja nagy darabokra, a cukkinit pedig vágja vastag szeletekre.
Szúrja váltakozva a rozmaringágra a zöldségeket. A sütési idő vége előtt 10 perccel rakja a sertésszűzek mellé a zöldséges nyársakat.
Hámozza meg és reszelje le kis lyukú reszelőn a karalábét, a répát és az almát. Keverje össze a joghurtot a citromlével és a tejföllel. Adja hozzá a lereszelt karalábét, a répát és az almát, sózza és ízesítse mézzel. Szórja meg zsázsával.