Spanyol felfújt omlett

Spanyol felfújt omlett

Főétel

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 6 tojás
  • 100 ml tej
  • 200 g piros- vagy zöldpaprika kis kockákra vágva
  • 70 g chorizo felkockázva
  • 1 csomag apróra vágott petrezselyem
  • 1 teáskanál finomra felaprított snidling
  • 5 g (1 teáskanál) finomra felaprított fokhagyma
  • 70 g hagyma felszeletelve
  • 1 csipet őrölt csilipaprikapor vagy cayenne-i bors
  • Só és bors
  • Fogpiszkálók

Elõkészítés

Verje fel a tojást a tejjel. Sózza és borsozza. Adja hozzá a pirospaprikát, a chorizót, a petrezselymet, a snidlinget, a fokhagymát, a sonkahagymát és a csilipaprikát. Öntse a párolótálcába.

Párolja 15 percen át a főétellel és a desszerttel.

Vágja kockákra az omlettet, mindegyik kockába szúrjon fogpiszkálót és tálalja.

A recept elkészítéséhez szükséges Tefal termékek