Sült pácolt pisztráng

Sült pácolt pisztráng

Főétel

  • 2

    Hány személyre

  • Drága

    Költség

  • Médium

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

  • 2H00

    recipe.details.time.rest

Alapanyagok

  • 1 friss pisztráng (700 g)
  • 100 g vaj
  • Finom liszt
  • 1 citrom
  • Friss petrezselyem
  • 2 citrom
  • 2 fokhagymagerezd
  • Só és bors ízlés szerint

Elõkészítés

Mossa meg alaposan a pisztrángot, szárítsa meg, majd vágja szeletekre. Sózza és borsozza.

Keverje össze az összes hozzávalót pácnak, és rakja bele a pisztrángszeleteket. Pácolja két órán át.

A pisztrángszeleteket egyenként forgassa be lisztbe. Öntsön egy evőkanál lisztet az ActiFry készülékbe, és kezdje el sütni a pisztrángszeleteket. Közvetlenül a tálalás előtt hintse meg felaprított petrezselyemmel.