Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Párolja 15 percen át az egész répákat a pároló edényben a főétellel és a desszerttel. Eközben egy serpenyőben forralja be a répalevet a háromnegyedével. Adja hozzá az olívaolajat, majd sózza és borsozza.
11 perc párolás után nyissa ki a készüléket, vegyen ki három répát, és vágja őket csíkokra zöldséghámozóval. Hűtse le a répacsíkokat.
A maradék kilenc répát turmixolja le konyhai robotgépben vagy turmixgépben a narancslével, a korianderlevelekkel, sóval és borssal. Rendezze el a répacsíkokat a folpackon, rakja rá a répapürét, majd tekerje fel őket, mint egy cannellonit. Párolja 4 percig. Közvetlenül a tálalás előtt távolítsa el a folpackot, vágja fel a cannellonit, és adja mellé a beforralt répalevet.