Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Csepegtesse le és mossa meg a babot. Terítse szét a vesebabot és a hagymát az 1. kosárban. Készítse elő a nyársakat úgy, hogy minden rozmaringágra felszúr három rákot.
Párolja 15 percen át a babot és a hagymát, a főétellel és a desszerttel együtt. 10 perc párolás után nyissa ki az ételpárolót, és rakja a nyársakat a bab tetejére. Csukja be a gépet, és nyomja meg a Vitamin+ gombot. Párolja tovább még 5 percig.
Amikor elkészült, keverje össze a babot annyi joghurttal, hogy krémes állagú eredményt kapjon (ügyeljen arra, hogy ne váljon túlságosan folyóssá). Ízlés szerint sózza és borsozza. Kenje meg a kenyereket a babos keverékkel, és rakja rájuk a nyársakat. Locsolja meg pisztácia- vagy dióolajjal.