Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Hámozza meg és szeletelje fel a padlizsánt.
Öntsön forrásban levő vizet a nyitott kuktába, és sózza meg.
Adja hozzá a padlizsánt.
Állítsa 1. szintre a nyomást.
Zárja be a fedelet, és helyezze nyomás alá a kuktát.
Főzze 10 percig, majd állítsa gőz kiengedése pozícióba a nyomásválasztót, vagy rakja folyó hideg víz alá a kuktát.
Közben vágja fel a hagymát, és dinsztelje meg enyhén egy szószos fazékban a vajjal, a fokhagymával és a pimientóval.
Adjon hozzá egy kis vizet, hogy ne égjenek le a hozzávalók. Vegye le a tűzhelyről, és fedje le a szószos fazekat, hogy meleg maradjon. Csepegtesse le a padlizsánt, és rakja a szószos fazékba.
Rakja fel alacsony hőmérsékletre, és keverje addig fakanállal, amíg a padlizsánból püré nem lesz. Sózza és borsozza.