Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Melegítse meg az olajat egy fedő nélküli serpenyőben.
Süsse meg először a zöldségeket, aztán a húst.
A felesleges olajat távolítsa el.
Keverje bele a paradicsomot, a Worcestershire szószt, a zöldfűszereket és az alaplevet.
Zárja le a fedelet, és helyezze teljes nyomás alá a kuktát.
Állítsa 2. szintre a nyomást.
Párolja 10 percig.
Állítsa gőz kiengedése pozícióba a nyomásválasztót, vagy rakja folyó hideg víz alá a kuktát.
Nyissa fel a fedelet.
Keverje össze a kukoricalisztet egy kis folyadékkal.
Keverje a húsba.
Forralja fel, és kevergesse, amíg be nem sűrűsödik a ragu.
Krumplival, rizzsel vagy tésztával tálalja.