Madagaszkári marhabélszín

Madagaszkári marhabélszín

Főétel

  • 4

    Hány személyre

  • Drága

    Költség

  • Médium

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 500 g marhabélszín, felkockázva
  • 1 ActiFry-kanál kukoricaliszt, elosztva
  • Fél-fél teáskanál só és bors (kb.)
  • 1 ActiFry-kanál repcemagolaj, két részletben
  • 500 g kicsi újkrumpli negyedekre, vagy ha nagyok, falatnyi darabokra vágva
  • 500 ml kimagozott, felvágott paradicsom
  • 1 vékonyan felszeletelt paradicsom
  • 300 ml marhahúsleves
  • 1 ActiFry-kanál sűrített paradicsom
  • 2 gerezd apróra vágott fokhagyma
  • 1 ActiFry-kanál finoman felaprított friss gyömbér
  • 750 ml bébirukkola vagy bébispenótlevél

Elõkészítés

Forgassa össze a marhahúskockákat a kukoricaliszt felével, a sóval és a borssal. Rakja a marhahúst az ActiFry serpenyőjébe.

Locsolja meg egyenletesen az olaj felével. Süsse 8 percig vagy amíg meg nem barnul. Rakja át egy tálba a marhahúst, és rakja félre.

Rakja az ActiFry serpenyőjébe a maradék olajat, a krumplit, a paradicsomot, a hagymát, a levest, a sűrített paradicsomot és a fokhagymát. Párolja 40 percig. Keverje össze a maradék kukoricalisztet elég vízzel ahhoz, hogy sima masszát kapjon; keverje a raguba és főzze 5 percig.

Adja hozzá a félrerakott marhahúst, a kisült szaftot és a gyömbért; főzze 5 percig, vagy amíg a marha átmelegszik és a krumpliba könnyen be lehet szúrni a villát.

Keverje bele a rukkolát. Ízlés szerint sózza és borsozza.