Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Vágja le az összes felesleges zsírdarabot a sertéshúsról, és kockázza fel 2 cm-es kockákra. Keverje össze a lisztet és a sót, és rázza össze a húsdarabokat a keverékben, amíg egyenletesen be nem vonja őket.
Melegítsen meg 2 evőkanál olajat egy serpenyőben, és pirítsa egyenletesen barnára a hús mind oldalát.
Rakja át a rizsfőző tálba. Hevítsen fel 1 evőkanál olajat a serpenyőben, tegye bele a hagymát, és süsse óvatosan 5 percig, amíg áttetszővé nem válik.
Adja hozzá a többi hozzávalót is, és forralja fel. Rakja át a rizsfőző tálba, és keverje össze alaposan.
Zárja le a fedőt, válassza a lassú párolási módot, állítsa be a párolási időt (6–8 órára), majd nyomja meg a Start gombot. A párolás után dobja ki a babérlevelet és az egész csilipaprikát.