Kardhal édesköménnyel és almával

Kardhal édesköménnyel és almával

Főétel

  • 4

    Hány személyre

  • Drága

    Költség

  • Médium

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 600 g kardhal csíkokra vágva (1 cm x 5 cm)
  • 600 g édeskömény, zöldséggyaluval nagy csíkokra vágva, vagy késsel vékonyra szeletelve
  • 2 alma, kimagozva, meghámozva és cikkekre vágva
  • 3 ActiFry-kanál extra szűz olívaolaj
  • 1/2 ActiFry-kanál édesköménymagot
  • 1 ActiFry-kanál felaprított friss kapor
  • 1 citrom
  • 200 ml halalaplé
  • Só, fehér bors

Elõkészítés

Blansírozza forrásban levő vízben a vékonyra felszeletelt édesköményt, majd csepegtesse le. Helyezze az almát az ActFry készülékbe, öntse bele az olajat, és pirítsa 5 percig.

Adja hozzá az édesköményt, sózza és borsozza, majd főzze 5 percig. Tegye a készülékbe a kardhalat, a halalaplevet, az édesköménymagot, és főzze 5 percig.

Adja hozzá a felaprított kaprot. Tálaláskor minden tányérra tegyen egy cikkely citromot és egy kis ágacska kaprot.