Gribiche stílusú makrélakrém

Gribiche stílusú makrélakrém

Előétel

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Médium

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 300 g / 10 db friss makrélafilé
  • 1 ActiFry-kanál száraz fehérbor
  • 2 tojás
  • 1 ActiFry-kanál kapribogyó (20 g)
  • 1 ActiFry-kanál csemegeuborka (20 g)
  • 1 ActiFry-kanál magos mustár (20 g)
  • 1 ActiFry-kanál vörösborecet
  • 5 szál turbolya
  • 5 szál snidling
  • 5 szál lapos levelű petrezselyem

Elõkészítés

Rakja a tojásokat az ActiFry készülékbe, és főzze őket 10 percig, hogy keménytojást kapjon. Hűtse le hideg vízzel, hogy ne főjön tovább. Pucolja meg. Válassza el a fehérjét a sárgájától, és vágja össze apróra.

Vágja nagy darabokra a halfilét, és rakja az ActiFry készülékbe a fehérborral együtt. Párolja 10 percig. Rakja ki egy tálba, és távolítsa el a bőrét.

Adja hozzá a tojásokat, a felaprított kapribogyót, a kis kockákra vágott csemegeuborkát, a felaprított zöldfűszereket, a mustárt és az ecetet. Keverje ki simára. Kóstolja meg, és ízlés szerint sózza és borsozza.