Forró mézes szőlő

Forró mézes szőlő

Desszert

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 32 szem fehér- vagy kékszőlő félbe vágva
  • 2 evőkanál méz
  • 1 vaníliarúd
  • 4 kis gombóc vaníliafagylalt
  • 20 g pisztácia, összevagdosva

Elõkészítés

Ossza el a szőlőt a csészékben. Adja hozzá mézet és a vaníliarudat, majd rakja rájuk a fedőket. Rakja a 3. kosárba a csészéket.

Párolja 15 percen át az előétellel és a főétellel.

Amikor elkészült, vegye le a csészék fedelét. Tegyen egy gombóc vaníliafagylaltot a szőlős keverékre, és szórja meg pisztáciával.

A recept elkészítéséhez szükséges Tefal termékek