Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Pácolja a fehér répát kevés olajban a snidlinggel. Sózza és borsozza. Rakja a felszeletelt fehér répát a pároló edénybe virágsziromhoz hasonlóan elrendezve úgy, hogy a felszeletelt fügéket középre helyezi. Keverjen össze 1 evőkanál mézet 1 evőkanál dióolajjal, a fahéjjal, a borssal és a tárkonnyal. Klopfolja ki a csirkemellet, és kenje meg a méz és az olaj keverékével. Tekerje fel a csirkét és burkolja be a sonkával. Rögzítse a zsinórral.
Párolja 15 percen át az előétellel és a desszerttel.
Közvetlenül a tálalás előtt locsolja meg a zöldségeket egy kanál tejszínnel. Vonja be a csirkét egy kanál meleg mézzel és a dióolaj maradékával.