Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Keverje össze az összes hozzávalót egy nem túl mély tálban a pác elkészítéséhez. Csepegtesse le a tofut, és itassa le róla a nedvességet konyhai papírtörlővel. Kockázza fel.
Rakja a pácba, és forgassa bele, hogy mindenhol egyenletesen bevonja. Pácolja kb. 30 percig. Távolítsa el a paprika magját, és vágja 2,5 cm-es darabokra.
Blansírozza forró vízzel teli Tefal serpenyőben 4 percig. Öntse le róla a vizet, majd öntsön rá annyi hideg vizet, hogy ellepje. Felhasználás előtt itassa le róla gondosan az összes nedvességet konyhai papírtörlővel. Vágja 2,5 cm-es darabokra a cukkinit. Vegye ki a tofut a pácból. A pácot rakja félre a nyársak locsolgatásához.
Készítse el a nyársakat (8 nyársat) úgy, hogy váltakozva felszúrja rájuk a tofut, a gombát, a cukkinit és a paprikát. Melegítse elő a Tefal húsgrillt barbecue helyzetben a 3. pozícióban.
Grillezze 6 percig a nyársakat forgatva, rendszeresen locsolgatva a páclével. Azonnal tálalja előmelegített tálalótálon, egy szelet citrommal díszítve.