Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Szitálja össze a lisztet és a sütőport.
Vajazzon ki egy 1 literes pudingos edényt, és rakja az aljára az angol citromkrémet.
Verje fel a könnyűre és habosra a zsiradékot a cukorral.
Verje fel egyenként a tojásokat egy evőkanál átszitált liszttel.
Forgassa bele a maradék lisztet, tejet és citromhéjat fém kanállal.
Rakja a keveréket a pudingos edénybe, és simítsa el a tetejét. Fedje le folpackkal (olyan típusúval, amelyik mikrohullámú sütőben is használható).
Párolja 1 órán át, majd töltse fel a készüléket még 500 ml hideg vízzel, állítsa be újra az időzítőt, és párolja még 30 percig.
Fordítsa ki és tálalja melegen.
Megjegyzés: A pudingos edény nem tömheti el a fedő gőzbevezető nyílásait, vagy akadályozhatja meg a fedő biztos zárását.