Ínyencség körtével és bogyós gyümölcsökkel

Ínyencség körtével és bogyós gyümölcsökkel

Desszert

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 4 körte, meghámozva és darabokra vágva
  • 40 g feketeribizli
  • 1 evőkanál méz
  • 80 g málna
  • 80 g szeder
  • 200 ml feketeribizli coulis (elhagyható)

Elõkészítés

Keverje össze a körtéket a feketeribizlivel és a mézzel. Ossza el a csészék között, és rakja rájuk a fedőket.

Párolja 15 percen át az előétellel és a főétellel.

Miután elkészült, vegye le a fedőket, és adja a körtékhez a málnát és a szedret. Keverje össze alaposan. Csepegtessen rá feketeribizli coulis-t.

A recept elkészítéséhez szükséges Tefal termékek