Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Keverje simára a kukoricalisztet a vörösborral, majd keverje bele a paradicsompürét, az almalevet, az ecetet, a cukrot, a sűrített paradicsomot és a fűszereket, és dolgozza el alaposan. Tegye félre. A sertéshúscsíkokat enyhén panírozza be a maradék kukoricalisztbe egy nagy tálban. Tegye félre.
Rakja a hagymát az ActiFry serpenyőjébe, majd locsolja meg egyenletesen a hagymát olajjal. Párolja 5 percig. Az előkészített sertést és ízlés szerint a fokhagymát tegye az ActiFry készülékbe, és süsse 5 percig. Keverje meg a sertéshúst, hogy elválassza a darabjait, majd forgassa bele az előkészített édes-savanyú szószt.
Süsse még 10 percig, vagy amíg a sertéshús átsül és puha lesz, a szósz pedig besűrűsödik. Sütés közben egyszer állítsa le az ActiFry sütőt, és egy fakanál vagy spatula segítségével keverje meg a tartalmát. Ízlés szerint sózza és borsozza, majd tálalja főtt rizzsel vagy krumplipürével, illetve wokban megsütött tavaszi zöldségekkel vagy káposztával.