TEFAL COMFORT K221S414 11,5 cm

COMFORT K221S414 11,5 cm Nélkülözhetetlen kés a maximálisan kényelmes használatért!

4 darabos steak-kés készlet rozsdamentes acélból, 11,5 cm. Hőkezelt és nyers steakek szeleteléséhez és darabolásához optimális eredményekkel a nagyon erős, pontos fogaknak és hosszantartóan éles pengének köszönhetően. A steakek és a grillezés nem lesz többé ugyanolyan.  

Cikkszám: K221S414

Comfort kések: kezdésnek ideális késkészlet!

A Comfort kések teljes kínálata, valamint rozsdamentes acélból és kerámiából készült tartozékok. A kések ergonomikus fogantyúkkal rendelkeznek puha anyagból az optimális kényelemért és irányításért. A kiváló minőségű rozsdamentes acél pengék kiváló ellenállóságot és hatékonyságot kínálnak , a kerámia kések pedig fantasztikus pontossággal rendelkeznek. A biztonsági pengevédők védik a penge formáját, biztonságot és egyszerű tárolást garantálnak. Akár 14 termék a hatékony szeletelésért: – Kis magozókés (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – Konyhakés 12 cm (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – Nagy szakácskés 15 cm (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – Nagy szakácskés 20 cm – Kenyérvágó kés 20 cm – Szeletelő kés 20 cm – Santoku kés 12 cm (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – 4 steak-kés – Sajtvágó kés – Konyhai olló    
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Komfortzóna + biztonsági fedő 

  Ergonomikus fogantyú puha anyagból a legérzékenyebb zónában az optimális kényelem biztosításáért. Pengevédő a biztonságos és egyszerű tárolásért.  

 • KÉNYELMI ZÓNA

  A Tefal Comfort kések ergonomikus nyéllel rendelkeznek érintésre puha anyaggal a legérzékenyebb területen, aminek köszönhetően optimális kényelem biztosítható használat közben.

 • PENGEVÉDŐ

  A biztonságos használatért és könnyű tárolásért.

 • HATÉKONY SZELETELÉS ÉS VÁGÁS

  Ideális mindennapi használatra önálló pengékkel.

 • SPECIÁLIS HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK

  Egy hozzávaló = egy kés = egy használati mód

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.