TEFAL XL INTENSE

XL INTENSE Robusztus és ellenálló

A Tefal XL Intense Edények a legtöbbet nyújtja az ételek otthoni elkészítésénél, és hosszantartó teljesítményével és ideális formájával a legjobb választás az aranybarnára sült, finom palacsinták elkészítéséhez. Tapasztalja meg a tapadásmentes felület praktikusságát, amely egyszerű tisztítást és kiváló élettartamot eredményez és amely a tökéletes eredmények érdekében THERMO-SIGNAL™ technológiával rendelkezik - mindez nagyvonalú XL méretekkel, amely elegendő kapacitást érdekében az egész család számára történő főzéshez, minden nap és minden finom étel elkészítéséhez.

7 rendelkezésre álló termék(ek)

Edények Tefal XL Intense: aranybarnára sült palacsinták

Fedezze fel a tökéletes edények: A Tefal XL Intense edénysorozata oly módon készül, hogy a mindennapi főzésnél kielégítse az összes igényét. A nagyvonalú méreteknek köszönhetően hosszantartó teljesítményt nyújt a tápláló ételek elkészítésénél, nap mint nap. Minden, amire szüksége van a finom és egészséges ételek főzéséhez csak egy karnyújtásnyira van: rendkívül tartós, tapadásmentes felület - amely alacsony energiaigényének köszönhetően környezetbarát, valamint könnyű tisztíthatóságának köszönhetően víztakarékos - THERMO-SIGNAL™ technológia a tökéletes eredmények érdekében, amelynek segítségével biztonságosan főzhet, hőeloszlást biztosító edényalj az egyenletes eredmények eléréséhez. Mindezt nagyvonalú XL formátummal, amely még a legéhesebb családok igényeit is könnyen kielégíti. Élvezze a gyönyörű aranybarnára sült palacsintákat - vagy használja francia palacsintasütőként sármos édes és sós francia palacsinták készítéséhez. Mindent, amit a Tefalnál gyártunk, már több, mint 60 éve a legnagyobb gondossággal gyártjuk. Társaságunkat már a kezdetektől az állandó innovációs vágy és a tökéletes, biztonságos és kiváló teljesítményű termékek alkotása iránti vágy vezérli, a környezetvédelem nagy fokú szem előtt tartásával. A termékek garantáltan PFOA-, ólom- és kadmium mentesek, és a francia szakemberek kiváló szakmai ismereteinek a felhasználásával készülnek.

Ez a tapadásmentes felület a naponta ismétlődő főzéshez lett tervezve és akár kétszer olyan hosszú ideig bírja a Tefal termékek standard felületeihez képest.

Nélkülözhetetlen eszközök
  • 6D1CC17E-1232-422B-A7C760DA6A21FCEC

    Hosszú élettartamú tapadásmentes felület

Receptek
Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás GÁZ  
Sütőben is használható IGEN, 175°C-IG (beleértve AZ ÜVEG FEDŐKET)  
Mosogatógépben mosható IGEN  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Belső bevonat színe FEKETE  
Thermo-Spot (hőindikátor) Yes  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Rögzített  
Belső bevonat neve TITANIUM 2X  
Használati utasítás & Kézikönyv