TEFAL XL INTENSE

XL INTENSE Robusztus és ellenálló

A Tefal XL Intense Edények a legtöbbet nyújtja az ételek otthoni elkészítésénél, és hosszantartó teljesítményével és ideális formájával a legjobb választás az aranybarnára sült, finom palacsinták elkészítéséhez. Tapasztalja meg a tapadásmentes felület praktikusságát, amely egyszerű tisztítást és kiváló élettartamot eredményez és amely a tökéletes eredmények érdekében THERMO-SIGNAL™ technológiával rendelkezik - mindez nagyvonalú XL méretekkel, amely elegendő kapacitást érdekében az egész család számára történő főzéshez, minden nap és minden finom étel elkészítéséhez.

7 rendelkezésre álló termék(ek)

Edények Tefal XL Intense: aranybarnára sült palacsinták

Fedezze fel a tökéletes edények: A Tefal XL Intense edénysorozata oly módon készül, hogy a mindennapi főzésnél kielégítse az összes igényét. A nagyvonalú méreteknek köszönhetően hosszantartó teljesítményt nyújt a tápláló ételek elkészítésénél, nap mint nap. Minden, amire szüksége van a finom és egészséges ételek főzéséhez csak egy karnyújtásnyira van: rendkívül tartós, tapadásmentes felület - amely alacsony energiaigényének köszönhetően környezetbarát, valamint könnyű tisztíthatóságának köszönhetően víztakarékos - THERMO-SIGNAL™ technológia a tökéletes eredmények érdekében, amelynek segítségével biztonságosan főzhet, hőeloszlást biztosító edényalj az egyenletes eredmények eléréséhez. Mindezt nagyvonalú XL formátummal, amely még a legéhesebb családok igényeit is könnyen kielégíti. Élvezze a gyönyörű aranybarnára sült palacsintákat - vagy használja francia palacsintasütőként sármos édes és sós francia palacsinták készítéséhez. Mindent, amit a Tefalnál gyártunk, már több, mint 60 éve a legnagyobb gondossággal gyártjuk. Társaságunkat már a kezdetektől az állandó innovációs vágy és a tökéletes, biztonságos és kiváló teljesítményű termékek alkotása iránti vágy vezérli, a környezetvédelem nagy fokú szem előtt tartásával. A termékek garantáltan PFOA-, ólom- és kadmium mentesek, és a francia szakemberek kiváló szakmai ismereteinek a felhasználásával készülnek.

Ez a tapadásmentes felület a naponta ismétlődő főzéshez lett tervezve és akár kétszer olyan hosszú ideig bírja a Tefal termékek standard felületeihez képest.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • 6D1CC17E-1232-422B-A7C760DA6A21FCEC

  Hosszú élettartamú tapadásmentes felület

 • THERMO-SIGNAL™

  A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

 • EKO-TIPP: Takarítson meg energiát a főzésnél

  A főzésnél győződjön meg arról, hogy a tűzhely méretéhez megfelelő méretű edényt használja, annak érdekében, hogy az edényalj lefedje a főzőfelületet. Ily módon energiát takarít meg minden főzésnél.

 • EKO-TIPP: Energiatakarékos főzés 

  A továbbfejlesztett THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a tökéletes sütéshez szükséges pontos hőmérsékletet, amellyel elejét veszi az edény sütés előtti hosszú ideig tartó felmelegítéséből eredő energiapazarlásnak.

 • EKO-TIPP: Gyorsabb eredmények a főzésnél

  Ha az alapanyagokat apróbb darabokra szeleteli, az étel gyorsabban megfő, így ezzel időt és energiát takarít meg.

 • THERMO-SIGNAL™

  A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

 • Rendkívül nagy sütő serpenyő

  Különlegesen mély sütő serpenyő bőséges adagok készítéséhez és végtelenül sok számú recept elkészítéséhez.

 •  Hőforrásokkal való kompatibilitás: Minden hőforrás + indukció  

  Valamennyi típusú tűzhellyel (gáz-, villany-, kerámia főzőlapos) kompatibilis, beleértve az indukciósat is, a sokoldalú használat érdekében.

 • Hőeloszlást biztosító edényalj

  A hőeloszlást biztosító edényaljnak köszönhetően a hő egyenletesen eloszlik az egész serpenyőben a kiváló és egyenletes főzési eredmények érdekében.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Tefal, világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  *A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

 • Tartós fogantyú hosszú élettartammal

  A hézagmentes illesztéssel készült tartós fogantyú sokáig tartó teljesítményt biztosít, a továbbfejlesztett ergonómia pedig stabilitást és kényelmes tartást biztosít a serpenyőnek.

 • EKO-TIPP: A környezetet kímélő főzés:

  A Tefal terméksorozata lehetővé teszi a hozzáadott zsír nélküli főzést. Ez nem csak az egészsége szempontjából fontos, hanem a környezetet is kíméli vele. Az állati eredetű fehérjefogyasztás korlátozása kulcsfontosságú a környezet terhelésének a csökkentése terén. Ez többek között az olyan tejtermékeket is érinti, mint pl. a vaj.

Használati utasítás & Kézikönyv