TEFAL Wok serpenyő Daily Expert, 28 cm C2891902

Wok serpenyő Daily Expert, 28 cm C2891902 Tartós tapadásmentes felület a mindennapi főzéshez
A Tefal Daily Expert wok serpenyővel felfedezheti az otthoni főzés könnyedségét! Az optimalizált fogantyúval ellátott, nélkülözhetetlen wok serpenyő tökéletes formájú az egy fazékban készült ételekhez és a könnyebb otthoni főzéshez, ráadásul exkluzív Tefal funkciókkal rendelkezik a tökéletes eredményekért, nap mint nap. A tartós és biztonságos tapadásmentes felület könnyen tisztítható, míg az innovatív hőmérséklet-jelző technológia a kulcsa a mindig finom palacsinták készítésének.

Cikkszám: C2891902

Tartós, tapadásmentes felületű wok serpenyő az egyszerű főzés és a tökéletes főzési eredmények érdekében

A Tefal Daily Expert wok serpenyő egyszerű és kényelmes főzést biztosít minden használatnál, és okos funkciókkal segíti a reggeli könnyű elkészítését. Tartós, tapadásmentes felületünkhöz semmilyen étel sem tapad rá, és ezt az alapvető wok serpenyő formátumot olyan ízletes ételek készítéséhez terveztük, amelyek mindenkinek ízleni fognak. A Tefal Daily Expert kiváló a mindennapi főzéshez, amelynek segítségével tartalmas, egy serpenyőben készült ételeket és tökéletesen elkészített, mindig jól sikerült rántott ételeket készíthet.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Hosszú élettartamú tapadásmentes felület

  Ez a kiváló minőségű felület akár 2-szer tovább bírja, a Tefal standard titán felületéhez képest - az olyan teljesítmény érdekében, amely a legintenzívebb igénybevételt is kibírja nap mint nap, a tökéletes ételek készítéséhez.

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Signal™ jel piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és  aroma garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

 • Továbbfejlesztett indukciós technológia

  A Tefal Thermo-Fusion™ edényalj gyors és optimális hővezetést biztosít a serpenyő felületén a mindig tökéletesen elkészített, ízletes ételekért.

 • Egyetlen edényben elkészíthető egyszerű ételek

  Mély, kerek wok serpenyő a tökéletes sütéshez, pároláshoz és pirításhoz - és számos ázsiai recept tökéletes elkészítéséhez

 • Könnyen tartható ergonomikus fogantyú

  Az ergonomikus, könnyen fogható fogantyú biztosítja a könnyű kezelhetőséget, és nagyszerű kényelmet és biztonságot nyújt főzés közben.

 • Franciaországban tervezték meg

  A termék az iparágunkat jellemző kiválósági normák betartásával és a francia szakértelem és technológia felhasználásával készült. Innovatív termékeinket Franciaországban gyártjuk, kiváló minőségű anyagokból és a legnagyobb gondossággal.

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • A Tefal világelső a főzőedények terén

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek – még egy okkal több, hogy a Tefal-t válassza. *A forrás: Euromonitor International Limited, Edition Home and Garden 2022 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2021-es adatok

Használati utasítás & Kézikönyv