TEFAL WEGO

WEGO Kávé pontosan Önnek!

Színkavalkád a városban! Ha szeretne menet közben egy kézzel kortyolni a kávéból, a Tefal WeGo termobögrével egyszerűen tolja el a fedél gombját és enyhén nyomja össze. A rejtett nyak biztosítja az egész napos tökéletes tisztaságot, a 100%-osan tömítő fedőnek köszönhetően pedig az Ön nyugalma is garantált. Ez a színes termobögre hagyja, hogy az Ön személyisége tündököljön, és órákon keresztül ideális hőmérsékleten tartja a meleg és hideg italait egyaránt.

Tefal WeGo rozsdamentes acél utazó termobögre: Az Ön színkavalkádja a városban!

Hagyja sugározni a személyiségét forró vagy hideg italokkal egyaránt! A WeGo termobögre a kávé és a színek mindennapi egyesülését kínálja. Az egy kezes kezelést lehetővé tévő formaterv biztonsági fedővel is rendelkezik, így kényelmesen kortyolgathatja az italát akkor is, ha mozgásban van. Elég eltolni és benyomni! A 100%-osan tömített nyak ráadásul egész nap tökéletes tisztaságot és nyugalmat biztosít, a szétszerelhető formaterv pedig könnyebbé teszi a tisztítást. A kávés termobögre dupla falú vákuum szigetelése, mely tökéletesen illik forró és hideg italokhoz is, tovább melegen tartja a forró (6 óra), és hidegen a hideg italokat (12 óra). Ráadásul biztonsági csúszásgátló fenékkel és praktikus formával rendelkezik, így könnyen befér az italtartókba. Ez a kávés termobögre robusztus, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, és BPA nélkül 100-osan biztonságos, így Ön is teljesen megnyugodhat.  
Nélkülözhetetlen eszközök
 • 100%-OSAN TÖMÍTŐ

  Élvezze ki az abszolút kényelmet a tökéletesen tömítő fedőnek köszönhetően, mely a kedvenc itala minden cseppét a helyén tartja!

 • KÖNNYŰ NYITÁS/ZÁRÁS EGY KÉZZEL

  Elég eltolni és benyomni! Biztonsági fedő a könnyű kortyolgatásért menet közben.

   

 • TÖKÉLETES HIGIÉNIA EGÉSZ NAP

  A rejtett nyaknak köszönhetően a felület, melyből iszik, egész nap tiszta marad.

 • HOSSZABB HŐMEGTARTÁS

  A dupla falú vákuum szigetelés a meleg italokat tovább melegen tartja (6 órán keresztül), a hidegeket pedig hidegen (12 órán keresztül).

 • KÖNNYŰ TISZTÍTÁS

  A levehető nyak és a könnyű szétszerelés megkönnyíti a tisztítást.

Használati utasítás & Kézikönyv