TRAVEL CUP

TRAVEL CUP Vigyen magával 200 ml nagyszerű kávét!    

Ideális utazóbögre eszpresszóhoz!  Az utazóbögrének köszönhetően magával viheti eszpresszóját és kényelmesen fogyaszthatja el a munkába vezető úton. Ideális a kávékapszulás gépek és automata kávéfőzőkhöz is. A modern, kávényomattal készült tetszetős szilikon csomagolás el fogja varázsolni. A kiömlés elleni védelemmel bárhová magával viheti eszpresszóját!

Vigyen magával 200 ml nagyszerű kávét!  

Az utazóbögrének köszönhetően magával viheti eszpresszóját és kényelmesen fogyaszthatja el a munkába vezető úton. Ideális a kávékapszulás gépek és automata kávéfőzőhöz is. A modern, kávényomattal készült tetszetős szilikon csomagolás el fogja varázsolni. A kiömlés elleni védelemmel bárhová magával viheti eszpresszóját!  
Nélkülözhetetlen eszközök
 • default

  Ideális magasságával az eszpresszó kávégép és kávéfőző alá helyezhető! A kávéfőzőből egyenesen a bögrébe! 

  Bring with you your expresso and drink it with no rush while going to work thanks to the travel cup. It is ideal for coffee pad systems and automatic coffee machines. You will be charmed by the attractive silicone casing with the trendy coffee embossing. Spill proof, you will be able to take your expresso with you anywhere you go !

   

 • EGYSZERŰ HORDOZÁS

  Tökéletes, ha szeretné magával vinni a frissen készített eszpresszót. Egyszerű hordozás és egyszerű ivás. Kiömlés elleni védelem.        

 • EGYSZERŰ IVÁS    

  360°-os kivitel a bármelyik oldalról történő ivásért. A bögre elfordítható fedéllel rendelkezik, ahol egy 1/4 fordulat elegendő a kinyitáshoz és iváshoz. Nyitáskor megjelenik az intuitív piros jelölés. A Tefal Travel Cup használható fagylalthoz is.

 • IDEÁLIS FORMATERV

  Ideális magasság az eszpresszókészítő gépek és kávéautomatákhoz. Vonzó, modern, kávényomattal készült tetszetős szilikon csomagolás.

 • HIGIÉNIA

  Az utazóbögre a kényelem érdekében mosogatógépben is mosható.

Használati utasítás & Kézikönyv