PONZA

PONZA Mindig vonzó, egyszerűen irányítható termosz pumpával

A Tefal Ponza pumpás termosz tökéletes megoldás a forró italok tálalásához. A továbbfejlesztett Comfort Press technológia maximális kényelmet és egyszerű kezelést biztosít. Ez az ultra modern termék ideális minden alkalomra, és kitűnő megjelenésének köszönhetően mindig vonzó.

1 rendelkezésre álló termék(ek)

Tefal Ponza: A kényelmes tálalás és kivételes stílus kombinációja

Az ultra modern, érdekes megjelenésnek köszönhetően a Tefal Ponza (nemcsak kávés) termosz kivételes élményt nyújt minden alkalommal. Az egyszerűen irányítható és intuitív formatervet a Comfort Press technológia egészíti ki a tökéletes felszolgálásért eddig nem tapasztalt mértékű kényelemmel és ergonómiával. A továbbfejlesztett szigetelési technológia megtartja a forró italok optimális hőmérsékletét akár tizenkét órán keresztül, a hideg italokét pedig akár huszonnégy órán keresztül. A pumpa nagyvonalú űrtartalma teljes irányítást kínál a kezelés fölött, hogy minden vendég úgy érezze magát, mint otthon a kívánt hőmérsékletű kiváló forró vagy hideg italokkal. Az egyszerű tisztítási és szállítási funkcióval, univerzális nagyvonalú, 1,9 l űrtartalommal és az egyszerű utántöltéssel a Ponza termosz ideális segédeszköz az italok stílusos felszolgálásánál.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • ITALOK KÉNYELMES ÉS EGYSZERŰ FELSZOLGÁLÁSA

  A kényelmes Comfort Press technológia kivételes könnyedséget és kényelmes használatot kínál nagyvonalú pumpaűrtartalommal a mennyiség fölötti teljes irányításért.

 • ELEGÁNS ÉS JELLEGZETES FORMATERV

  Fedezze fel az elegáns és ultra modern pumpás termoszt stílusos formatervvel, mely bármilyen környezetbe illik és mindig felhívja magára a figyelmet.

 • KÉNYELMES ÉS EGYSZERŰ HASZNÁLAT

  Élvezze ki az egyszerű feltöltést, tálalást és tisztítást az olyan elemekkel, mint a kivehető lecsöpögtető tartály és a maximális kényelemre szervezett ergonomikus fogantyú.

 • LEVEHETŐ FELSŐ RÉSZ AZ EGYSZERŰ TISZTÍTÁSÉRT ÉS TÖLTÉSÉRT

  A levehető felső résznek köszönhetően a tisztítás gyerekjáték, és már a feltöltés sem lehet egyszerűbb.

 • ÓRÁKON KERESZTÜL TARTJA AZ ITALOK OPTIMÁLIS HŐMÉRSÉKLETÉT

  A pumpás termosznak köszönhetően kiváló, tökéletes hőmérsékletű forró italokat élvezhet akár tizenkét, vagy hideg italokat akár huszonnégy órán keresztül.

 • TÖKÉLETES ŰRTARTALOM BÁRMILYEN ALKALOMRA

  Az 1,9 l űrtartalom ideális bármilyen csoportnak, akár otthon, irodában vagy buliban.

Funkciók
Mosogatógépben mosható - részletek No:  
Használati utasítás & Kézikönyv