MOBILITY

MOBILITY Élvezze meleg vagy hideg italát utazás közben is!  

Esztétikus és karcsú hőszigetelt termoszbögre, mely kézitáskába és hátizsákba egyaránt illik.  A MOBILITY hordozható bögretermosz lehetővé teszi, hogy italait magával vigye és szállítsa. Kettős hőszigetelésű falának köszönhetően optimális hőszigetelést nyújt, mely az italokat kb. 12 órán át melegen- és 24 órán át hidegen tartja. 100%-os szivárgásmentes védelmének köszönhetően minden szállításkor száraz marad, és a kiváló minőségű rozsdamentes acélnak köszönhetően rendkívül ellenálló.    

Modern, vonzó és mobil  

A MOBILITY hordozható bögretermosz lehetővé teszi, hogy italait magával vigye és szállítsa. Kettős hőszigetelésű falának köszönhetően optimális hőszigetelést nyújt, mely az italokat kb. 12 órán át melegen- és 24 órán át hidegen tartja. 100%-os szivárgásmentes védelmének köszönhetően minden szállításkor száraz marad, és a kiváló minőségű rozsdamentes acélnak köszönhetően rendkívül ellenálló.    
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egyszerű italfogyasztás, egyszerű szállítás és az italtárolási mód magas színvonala

  Vigye hordozható termoszbögréjét bárhová magával. Élvezze meleg és hideg italait bármely pillanatban az egyszerű italfogyasztást biztosító zárófedéllel.     

 • EGYSZERŰ HORDOZÁS

  100%-ban tömítő. Tökéletesen ellenálló. 360°-os kivitel a bármelyik oldalról történő ivásért.     

 • TÖKÉLETES TÁROLÁSI MÓD  

  Italait 12 órán keresztül melegen és 24 órán keresztül hidegen tartja. Optimális szigetelés a dupla vákuumszigetelt falnak köszönhetően.    

 • HIGIÉNIKUS    

  Az integrált szűrő a bögrében tartja a friss gyógynövényeket, például mentát vagy teafüvet. Lyukacsos szűrőszerkezet.    

 • GARANCIA    

  5 év garancia. Kiváló minőségű vákuum szigetelésű rozsdamentes acél (18/10) betét      

 • 100%-BAN EGÉSZSÉGES      

  Tanúsított gyártási mód használata, BPA nélkül  

Használati utasítás & Kézikönyv