MOBILITY

MOBILITY Élvezze meleg vagy hideg italát utazás közben is!  

Esztétikus és karcsú hőszigetelt termoszbögre, mely kézitáskába és hátizsákba egyaránt illik.  A MOBILITY hordozható bögretermosz lehetővé teszi, hogy italait magával vigye és szállítsa. Kettős hőszigetelésű falának köszönhetően optimális hőszigetelést nyújt, mely az italokat kb. 12 órán át melegen- és 24 órán át hidegen tartja. 100%-os szivárgásmentes védelmének köszönhetően minden szállításkor száraz marad, és a kiváló minőségű rozsdamentes acélnak köszönhetően rendkívül ellenálló.    

Modern, vonzó és mobil  

A MOBILITY hordozható bögretermosz lehetővé teszi, hogy italait magával vigye és szállítsa. Kettős hőszigetelésű falának köszönhetően optimális hőszigetelést nyújt, mely az italokat kb. 12 órán át melegen- és 24 órán át hidegen tartja. 100%-os szivárgásmentes védelmének köszönhetően minden szállításkor száraz marad, és a kiváló minőségű rozsdamentes acélnak köszönhetően rendkívül ellenálló.    
Nélkülözhetetlen eszközök
  • Egyszerű italfogyasztás, egyszerű szállítás és az italtárolási mód magas színvonala

    Vigye hordozható termoszbögréjét bárhová magával. Élvezze meleg és hideg italait bármely pillanatban az egyszerű italfogyasztást biztosító zárófedéllel.     

Használati utasítás & Kézikönyv