KIDS

KIDS Vigye gyermekei italait magával anélkül, hogy aggódnia kellene azok kiömlése miatt

A Tefal Kids gyermek vizespalack segít gondoskodni a gyermekek folyadékbeviteléről az utazás során, és 100%-ban tömítő szerkezete véd a tartalom akaratlan kiömlése ellen a hátizsákba vagy ételtároló dobozba. Ez a gyermek vizespalack tartós, mégis könnyű tritan műanyagból készül, a maximális kényelem érdekében mosogatógépbe is helyezhető, és különféle élénk színben és stílusos gyermekmotívummal kapható.

Tefal Kids: A gyermekek folyadékbeviteléről való tökéletes gondoskodás a tartalom kiömlésének veszélye nélkül

Az aktív gyermekeknek és azok elfoglalt szüleinek tervezett Tefal Kids gyermek ivópalack 100%-osan tömít, tartós és mosogatógépben is mosható. A felhajtható fedél, elfordítható szívóka és szoros kupak kombináció véd a tartalom nemkívánatos kiömlése ellen. A palack teste tritanból készül, ami egy BPA mentes extrém tartós műanyag, mely kompromisszumok nélkül eleget tesz a biztonsági és higiéniai előírásoknak. Ennek eredménye egy könnyű palack, melyet a gyerekek könnyen meg tudnak fogni, a szülők pedig gyorsan ellenőrizhetik a palack tartalmát. Ez a nagy gyermekpalack nemcsak vízre használható, a nagy nyílásnak köszönhetően jeget vagy gyümölcsdarabokat is belerakhat, így finom és egészséges jutalommal lepheti meg a gyermekét. Az élénk színválasztásnak és motívumoknak köszönhetően tökéletes megoldást kínál a gyermekek folyadékpótlására egy utazás során.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • TÖKÉLETESEN TÖMÍTŐ, GYEREKEKNEK KÉSZÍTVE

  Felhajtható fedél, elfordítható szívóka és szoros kupak kombináció a tartalom hátizsákba vagy ételtároló dobozba való nemkívánatos kiömlése ellen.

 • MOSOGATÓGÉPEN MOSHATÓ AZ EGYSZERŰ TISZTÍTÁS ÉRDEKÉBEN

  A levehető fedél a maximális kényelem érdekében lehetővé teszi az alaposabb tisztítást a mosogatógépben mosható alkotóelemekkel.

 • GYERMEK SZÍNEK ÉS MOTÍVUMOK

  Számos vidám színben kapható fiatalos grafikával a gyermekek folyadékbevitelének biztosítása érdekében életkortól függetlenül.

 • SZÉLES NYÍLÁS

  Jég vagy gyümölcsdarabok egyszerű hozzáadása a tökéletesebb felfrissülésért.

 • KÉNYELMES TARTALOM-ELLENŐRZÉS

  Az abszolút kényelem biztosítása érdekében a betekintő nyíláson keresztül megfigyelheti, mennyi folyadék maradt a palackban.

 • HASONLÓ FORMATERVŰ ÉLELMISZERTÁROLÓ DOBOZOKKAL KAPHATÓ

  Fedezze fel az ennek megfelelő VARIABOLO gyermek ételtároló dobozokat is, melyek ideálisak a tízórai stílusos szállításához.

Használati utasítás & Kézikönyv