ISO2GO

ISO2GO Folyadékbevitel az egész családnak - és stílusosan!

Biztosítsa stílusosan a folyadékbevitelt az egész család számára a többször használatos Tefal Drink2Go ivópalackkal. A 100%-ban vízálló, mosogatógépbe is tehető szerkezetének és a csavarozható kupak kétirányú nyitásának köszönhetően környezetkímélő és 100%-ban biztonságos, ami nyugalmat biztosít Önnek és szeretteinek is. Robusztus, mégis könnyű szerkezet könnyű rozsdamentes acélból vidám képekkel.

Tefal Drink2Go: Modern ivópalack a folyadékbevitel biztosításához

A folyadékbevitel még sosem volt ilyen stílusos. A Tefal Drink2Go ivópalacknak köszönhetően az egész család stílusosan élvezheti a kedvenc italát. A 100%-ig vízálló szerkezete még szénsavas italokkal is működik, és 100%-ig mosogatógépben mosható a díszelemek sérülése nélkül. Ez a környezetbarát és többször használatos ivópalack BPA mentes, így 100%-ig biztonságos Ön és szeretett családja számára is. Az intuitív, puha felületű csavaros kupak kétirányú nyitást kínál egy kicsi nyílással a kényelmes iváshoz, vagy nagy nyílással az egyszerű töltéshez és tisztításhoz. Nem utolsó sorban fontos szerepet játszik az ultra könnyű rozsdamentes acél formaterv, mely ideális mindennapi használatra. Vidám képekkel.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • 100%-OSAN TÖMÍTŐ

  Élvezze ki az abszolút kényelmet a tökéletesen tömítő szerkezetnek köszönhetően, mely a kedvenc - akár szénsavas - itala minden cseppjét a helyén tartja!

 • 100%-IG MOSOGATÓGÉPBEN MOSHATÓ

  Egyszerűen tisztítható és mosogatógépben mosható anélkül, hogy a képek tönkremenjenek.

 • 100%-OSAN BIZTONSÁGOS

  Nem tartalmaz BPA-t.

 • GYERMEK KUPAK AUTOMATIKUS ZÁRÁSSAL

  Ergonomikus itatócsőr puha szilikonból egyszerűen nyitható nagy nyílással az egyszerűbb tisztításért és töltésért. Intuitív nyitás egy gombnyomással nyitható fedéllel és automatikus zárással a tartalom nemkívánatos kiömlése ellen.

 • ISO2GO DESIGN

  Dupla rétegű, rozsdamentes acélból készült, belső bevonat nélkül.

 • KIVÁLÓ HÖMÉRSÉKLET MEGTARTÁS

  A hideg ital hideg marad (12 órát) és forró ital forró marad (6 órát).

Használati utasítás & Kézikönyv