DRINK2GO Rozsdamentes acél

DRINK2GO Rozsdamentes acél Folyadékbevitel az egész családnak - és stílusosan!

Biztosítsa stílusosan a folyadékbevitelt az egész család számára a többször használatos Tefal Drink2Go ivópalackkal. A 100%-ban vízálló, mosogatógépbe is tehető szerkezetének és a csavarozható kupak kétirányú nyitásának köszönhetően környezetkímélő és 100%-ban biztonságos, ami nyugalmat biztosít Önnek és szeretteinek is. Robusztus, mégis könnyű szerkezet könnyű rozsdamentes acélból vidám képekkel.

Tefal Drink2Go: Modern ivópalack a folyadékbevitel biztosításához

A folyadékbevitel még sosem volt ilyen stílusos. A Tefal Drink2Go ivópalacknak köszönhetően az egész család stílusosan élvezheti a kedvenc italát. A 100%-ig vízálló szerkezete még szénsavas italokkal is működik, és 100%-ig mosogatógépben mosható a díszelemek sérülése nélkül. Ez a környezetbarát és többször használatos ivópalack BPA mentes, így 100%-ig biztonságos Ön és szeretett családja számára is. Az intuitív, puha felületű csavaros kupak kétirányú nyitást kínál egy kicsi nyílással a kényelmes iváshoz, vagy nagy nyílással az egyszerű töltéshez és tisztításhoz. Nem utolsó sorban fontos szerepet játszik az ultra könnyű rozsdamentes acél formaterv, mely ideális mindennapi használatra. Vidám képekkel.
Nélkülözhetetlen eszközök
  • 100%-OSAN TÖMÍTŐ

    Élvezze ki az abszolút kényelmet a tökéletesen tömítő szerkezetnek köszönhetően, mely a kedvenc - akár szénsavas - itala minden cseppjét a helyén tartja!

Használati utasítás & Kézikönyv