DRINK2GO Plasztik

DRINK2GO Plasztik Folyadékbevitel az egész családnak - és stílusosan!

Biztosítsa stílusosan a folyadékbevitelt az egész család számára a többször használatos Tefal Drink2Go ivópalackkal. A 100%-ban vízálló, mosogatógépbe is tehető szerkezetének és az intuitív, két irányban nyitható gyerekkupaknak köszönhetően környezetkímélő és 100%-ban biztonságos, ami nyugalmat biztosít Önnek és szeretteinek is. Robusztus, mégis rendkívül könnyű kivitelű, átlátszó Tritan® műanyag vidám focis mintával

Tefal Drink2Go: Modern ivópalack a folyadékbevitel biztosításához

A folyadékbevitel még sosem volt ilyen stílusos. A Tefal Drink2Go ivópalackkal az egész család stílusosan élvezheti a kedvenc italát. A 100%-ig vízálló szerkezete még szénsavas italokkal is működik, és 100%-ig mosogatógépben mosható a képek sérülése nélkül. Ez a környezetbarát és többször használatos ivópalack BPA mentes, így 100%-ig biztonságos Ön és szeretett családja számára is. Az automatikusan záródó gyermekkupak ergonomikus, puha szilikon szívókával és könnyen nyitható nagy nyílással rendelkezik az egyszerű feltöltéshez és tisztításhoz. A lágy tapintású fogantyúval ellátott intuitív csavaros fedél kétirányú nyílást kínál, egy kis kifolyóval, kényelmes iváshoz vagy széles nyíláshoz a könnyű feltöltésért és tisztításért. Nem utolsó sorban fontos szerepet játszik az ultra könnyű, erős, üvegtiszta hatású Tritan műanyag szerkezet, mely ideális mindennapi használatra. Vidám focis mintával.
Nélkülözhetetlen eszközök
  • 100%-OSAN TÖMÍTŐ

    Élvezze ki az abszolút kényelmet a tökéletesen tömítő szerkezetnek köszönhetően, mely a kedvenc - akár szénsavas - itala minden cseppjét a helyén tartja!

Használati utasítás & Kézikönyv