VARIABOLO

VARIABOLO Élvezze az ételeket és a rágcsálnivalókat abszolút kényelem mellett

A Tefal Variobolo gyermek ételtároló készlet az ideális megoldás a gyerekek étkezéséhez és tízóraijához útközben, állítható részekkel az étel megőrzéséhez, egymásba rakható a könnyű tárolás érdekében és a mosogatógépben biztonságos tisztítható. Ez az egyszerűen használható edény letisztult formával és játékos motívumokkal rendelkezik.

5 rendelkezésre álló termék(ek)

Az ideális tároló két féle étel egy helyen tárolására

A Variabolo Kids Food Container tökéletesen alkalmas gyerekeknek, kényelmet és rugalmasságot biztosít az étkezés és ételkészítés közben. Az állítható elválasztó rész két részre osztja a tartályt - ez egy praktikus jellemző azok számára, akik bizonyos élelmiszereket szeretnének elkülöníteni. A teljes rugalmasságra tervezett elválasztó eltávolítható, így helyet biztosít nagyobb ételeknek, például szendvicsekhez. Összerakható formával, amely ideális helytakarékos pakoláshoz. Különböző élénk színekben és gyerekbarát motívumokban kapható, a grafikák teljesen integrálva vannak, hogy elkerüljék a mosogatógépben a karcolódást vagy elhalványodást. A műanyag edénytartály kompakt formája könnyedén illeszkedik az ebéddobozba vagy zsákba, és megfelelő csomagolás a vizes palackokkal együtt.
Nélkülözhetetlen eszközök
  • UNIVERZÁLIS ÉLELMISZERTÁROLÓ DOBOZOK GYEREKEKNEK

    Ez a készlet, mely ideális az utazás közbeni tízóraizáshoz, négy részből áll, és ezeket kombinálva két színes élelmiszertároló dobozt hozhat létre gyerekeknek.

Használati utasítás & Kézikönyv