TEFAL MASTERSEAL GLASS K3010512 2 L

MASTERSEAL GLASS K3010512 2 L Tefal MasterSeal Glass üvegdoboz, 4 az 1-ben edény főzéshez, tálaláshoz, tároláshoz és szállításhoz egyaránt!

A MasterSeal Glass 4 az 1-ben üvegdoboz segít Önnek a főzés minden egyes szakaszában.  A Tefal MasterSeal Glass lehetővé teszi, hogy gondtalanul készítse, tálalja, tárolja és szállítsa élelmiszereit. Végre egyetlen edény minden felhasználási módhoz a kitűnő tömítésnek és élvonalbeli kombinációnak köszönhetően! 

Cikkszám: K3010512

Egyszerű elkészítés, ízléses tálalás, egyszerű tárolás és biztonságos szállítás.

A Tefal MasterSeal Glass lehetővé teszi, hogy gondtalanul készítse, tálalja, tárolja és szállítsa élelmiszereit. Végre egyetlen edény minden felhasználási módhoz a kitűnő tömítésnek és élvonalbeli kombinációnak köszönhetően! 
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egyszerű elkészítés, ízléses tálalás, egyszerű tárolás és biztonságos szállítás

  A Tefal MasterSeal Glass lehetővé teszi, hogy gondtalanul készítse, tálalja, tárolja és szállítsa élelmiszereit. Végre egyetlen edény minden felhasználási módhoz a kitűnő tömítésnek és élvonalbeli kombinációnak köszönhetően! 

 • OPTIMÁLIS KÉSZÍTÉSHEZ

  A doboz 100%-os boroszilikát üvegből készül, mely ellenáll a sütőben történő használatnak, különösen ellenáll a magas hőmérsékleteknek. Biztosított színállóság és szag elleni védelem. A doboz ráadásul mikrohullámú sütőben is használható.

 • BIZTONSÁGOS HORDOZÁS

  A Tefal Masterseal 100%-ban tömít a tömítési technológiának köszönhetően. A tömítés nagyobb nyomása optimális védelmet biztosít. A doboz használható mikrohullámú sütőben, így az elkészített étel melegítése közvetlenül a szállító dobozban történhet. Ideális utazáshoz.

 • HIGIÉNIA

  A Freshness seal típusú tömítés biztosítja, hogy a fedő és a tömítés mindig érintkezik. Rések nélkül, teljesen baktériummentesen a behelyezett tömítésnek köszönhetően.  

 • GARANCIA  

  Németországban gyártva, 30 év garancia. Az első gyártó tanúsítvánnyal bébiételek tárolására. Kiváló üvegminőség: a boroszilikát üveg jobban ellenállhat a hirtelen hőmérséklet változásnak, és használható magas hőmérsékletű környezetben, például sütőben.        

 • 100%-BAN EGÉSZSÉGES      

  Tanúsított gyártási mód használata, BPA nélkül  

 • MOSOGATÓGÉPBEN MOSHATÓ  

  Az Ön kényelme érdekében a doboz mosogatógépben is mosható.

Funkciók
Fedél anyaga PLASTIC-POLYPROP. (PP) / THERMOPL. ELAST. (TPE)  
Hideg visszatartás NEM RELEVÁNS  
Hővisszatartás NEM RELEVÁNS  
Fagyasztóbiztos    
Vízzáró Nem  
Mikrosütővel való kompatibilitás    
Mosogatógépben mosható    
Különálló részek száma 2  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.