TEFAL MASTERSEAL GLASS

MASTERSEAL GLASS Tefal MasterSeal Glass üvegdoboz, 4 az 1-ben edény főzéshez, tálaláshoz, tároláshoz és szállításhoz egyaránt!

A MasterSeal Glass 4 az 1-ben üvegdoboz segít Önnek a főzés minden egyes szakaszában.  A Tefal MasterSeal Glass lehetővé teszi, hogy gondtalanul készítse, tálalja, tárolja és szállítsa élelmiszereit. Végre egyetlen edény minden felhasználási módhoz a kitűnő tömítésnek és élvonalbeli kombinációnak köszönhetően! 

Egyszerű elkészítés, ízléses tálalás, egyszerű tárolás és biztonságos szállítás

A Tefal MasterSeal Glass lehetővé teszi, hogy gondtalanul készítse, tálalja, tárolja és szállítsa élelmiszereit. Végre egyetlen edény minden felhasználási módhoz a kitűnő tömítésnek és élvonalbeli kombinációnak köszönhetően! 
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egyszerű elkészítés, ízléses tálalás, egyszerű tárolás és biztonságos szállítás

  A Tefal MasterSeal Glass lehetővé teszi, hogy gondtalanul készítse, tálalja, tárolja és szállítsa élelmiszereit. Végre egyetlen edény minden felhasználási módhoz a kitűnő tömítésnek és élvonalbeli kombinációnak köszönhetően! 

   

 • OPTIMÁLIS KÉSZÍTÉSHEZ

  A doboz 100%-os boroszilikát üvegből készül, mely ellenáll a sütőben történő használatnak, különösen ellenáll a magas hőmérsékleteknek. Biztosított színállóság és szag elleni védelem. A doboz ráadásul mikrohullámú sütőben is használható.

 • MOSOGATÓGÉPBEN MOSHATÓ  

  Az Ön kényelme érdekében a doboz mosogatógépben is mosható.

 • 100%-BAN EGÉSZSÉGES      

  Tanúsított gyártási mód használata, BPA nélkül  

 • GARANCIA  

  Németországban gyártva, 30 év garancia. Az első gyártó tanúsítvánnyal bébiételek tárolására. Kiváló üvegminőség: a boroszilikát üveg jobban ellenállhat a hirtelen hőmérséklet változásnak, és használható magas hőmérsékletű környezetben, például sütőben.        

 • HIGIÉNIA

  A Freshness seal típusú tömítés biztosítja, hogy a fedő és a tömítés mindig érintkezik. Rések nélkül, teljesen baktériummentesen a behelyezett tömítésnek köszönhetően.  

 • BIZTONSÁGOS HORDOZÁS

  A Tefal Masterseal 100%-ban tömít a tömítési technológiának köszönhetően. A tömítés nagyobb nyomása optimális védelmet biztosít. A doboz használható mikrohullámú sütőben, így az elkészített étel melegítése közvetlenül a szállító dobozban történhet. Ideális utazáshoz.

Funkciók
Hideg visszatartás NOT RELEVANT  
Hővisszatartás NOT RELEVANT  
Fagyasztóbiztos    
Vízzáró Yes  
Mikrosütővel való kompatibilitás    
Mosogatógépben mosható    

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A Group SEB a minőség iránti elkötelezettség részeként „Egészségügyi és környezetvédelmi” ökoinformációkat nyújt tapadásmentes Tefal/T-fal termékeivel kapcsolatban. Ez az elkötelezettség garantálja azt, hogy nem használunk PFOA-t, ólmot és kadmiumot a Tefal/T-fal bevonatok gyártásánál, és hogy tapadásmentes bevonatot tartalmazó termékeink nem ártalmasak a környezetre és a fogyasztók egészségére. Az ökoinformációk alapját a számos országban, független laboratóriumok által elvégzett rendszeres elemzések adják (az INERIS Franciaországban, az ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS az Egyesült Királyságban, a FABES Labs Németországban, az MB Labs Kanadában és az SGS Kínában) (hivatkozás a laborok oldalaira). Az elkötelezettségről szóló nyilatkozat megtalálható a Tefal/T-fal márka weboldalán, valamint a tapadásmentes Tefal/T-fal bevonatú konyhai edények csomagolásán.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.