TEFAL MASTERSEAL & GO N1071910

MASTERSEAL & GO N1071910 Keeping food fresh and cool on the go
A TEFAL hűtőtáskával az étel friss marad, még az utakon is. Az optimális szigetelésű táskába akár két élelmiszer tároló dobozis elhelyezhető - kiváló az ebéd és az uzsonna tárolására - emellett a praktikus vállheveder megkönnyíti a szállítást, bárhová is megy!

Cikkszám: N1071910

TEFAL hűtőtáskák az ételek tárolására: Frissen és hidegen tartja az ételt

Élvezze a friss üde ételt az utakon! Ez a hőszigetelt TEFAL ételtartó hűtőtáska ideális az ebédekhez, piknikezéshez és családi kirándulásokhoz, és ideális segítőtárs az aktív életstílust folytatók számára. Az optimális hőszigetelésű élelmiszertároló táska frissen és hidegen tartja az élelmiszert, bárhol is tartózkodik, míg a praktikus vállheveder megkönnyíti a szállítást. A nagyvonalú, de kompakt méreteinek köszönhetően a táskába akár két élelmiszer tároló doboz, így ideális az ebéd vagy uzsonna tárolására az utakon. Az elválasztott rekeszek megkönnyítik további edények és kellékek - evőeszközök, szalvéta, stb. - elhelyezését!

Frissen és hidegen tartja az ételt az utakon

Nélkülözhetetlen eszközök
  • Hőszigetelt dizájn

    Az étel a táska optimális szigetelésének köszönhetően friss és hűtött marad.

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.