TEFAL MASTER SEAL

MASTER SEAL "Minden egyben" élelmiszertároló edény, a biztonságos mikrós melegítés mestere, az ételhordozás és az élelmiszertárolás mestere.

Legjobb az ételek tárolására, legjobb az ételek egyszerű és biztonságos melegítésére mikróban, legjobb az ételek hordozására utazások során!  

Legjobb az ételek tárolására, legjobb az ételek egyszerű és biztonságos melegítésére mikróban, legjobb az ételek hordozására, utazások során!  

Tökéletes tömítés az élelmiszerek hosszútávú tárolásáért, egyedi szelep a biztonságos melegítésért mikrohullámú sütőben a fedél levétele nélkül. A két alapzat doboz és egy fedél használatával egy tízórais dobozt hozhat létre.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Élelmiszertároló edények többcélú használatra hosszútávú ételtárolási lehetőséggel, melyeket fedelestől mikróban is melegíthetők. Tökéletes ételhordozásra is.

  Hosszabb élelmiszertárolás a kétoldalas fedélnek köszönhetően - Mikróban melegíthető a fedél levétele nélkül és a szabadalmaztatott Thermo Seal Valve szelepnek köszönhetően. Különböző variációk, tökéletes az ételek hordozásához  

 • 3 az 1-ben: 1 FEDÉL + 2 ALAPZAT = TÖKÉLETES DOBOZ TÍZÓRAIRA

  A kétoldalúan használható fedélnek köszönhetően a fedél könnyen igazítható két edény lefedésére egyszerre: az edény így tökéletes tízórais dobozzá változik.

 • A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN VALÓ BIZTONSÁGOS MELEGÍTÉS MESTERE

  Az egyedi szabadalmaztatott Thermo Seal Valve szelep lehetővé teszi az edények használatát mikrohullámú sütőben a fedél levétele nélkül: biztonságos melegítés a mikrohullámú sütő beszennyezése nélkül. A fedél a mikrohullámú sütőben való melegítéskor mindkét oldalával használható: 30%-kal több nedvességet tart meg, amivel megakadályozza a túlzott étel kiszáradást.

 • AZ ÉTELHORDOZÁS MESTERE

  A speciális zárórendszer (az edény alapzatába integrált Smart Seal tömítés + csatolórendszer a fedél szélén) tökéletes megoldást kínál az étel szállítására anélkül, hogy összekeveredne.

 • AZ ÉLELMISZERTÁROLÁS MESTERE

  A fedél kétoldalúan használható: ha az edényben kevesebb az étel, helyezze a fedelet lefelé, hogy csökkentse a levegő mennyiségét az edényben, és az étel tovább friss maradjon. A tökéletes rakhatósága a termék speciális formatervének köszönhetően segít csökkenteni a tároláshoz szükséges teret.

 • INNOVATÍV THERMO SEAL VALVE SZELEP

  Ez a levehető matrica védi a szelepet a porral szemben, és kihangsúlyozza a szabadalmaztatott Thermo Seal Valve szelep innovatív jellegét.

Használati utasítás & Kézikönyv