TEFAL Start&Cook

Start&Cook Rendkívül tapadásmentes felület

A Tefal Start&Cook Edények úgy lett megtervezve, hogy az ételei mindig kiváló minőségben készüljenek, így a mindennapi könnyebb főzésnek köszönhetően a konyháját mindig megelégedettség tölti be. Függetlenül attól, hogy tökéletes omlettet vagy finom carbonara spagettit főz, a kiváló tapadásmentes felületnek köszönhetően átélheti az új receptek tökéletes elkészítésével járó leírhatatlan örömöt, míg a Thermo-Signal™ technológia jelzi a kiváló főzési eredmények eléréséhez szükséges ideális kezdőhőmérsékletet.

6 rendelkezésre álló termék(ek)

Tefal Start&Cook indukciós edények

A Start&Cook sütő serpenyő készlet kiváló funkcióinak és anyagainak köszönhetően feszültség- és stresszmentes főzést tesz lehetővé, mindemellett oly módon lett megtervezve, hogy olyan finom reggelit, ebédet vagy vacsorát készíthessen vele, mint azelőtt soha. Ez a nagy hatékonyságú és tartós, tapadásmentes Titanium felülettel ellátott sütő serpenyő hosszú élettartamú és könnyen tisztítható, tehát a tapadásmentes konyhai edények összes praktikus előnyével rendelkezik. A tökéletes sütésnek és a hozzáadott zsír nélküli főzésnek köszönhetően könnyen elkészítheti finom ételeit. A Thermo-Signal™ technológia a főzésnél a mindig tökéletes eredmények elérésének biztonságát nyújtja. Fedezze fel a továbbfejlesztett funkciók egész sorát, amelyek úgy lettek megtervezve, hogy a főzés az Ön számára minden nap könnyebb és örömteljesebb legyen. Tefal Start&Cook: Az egészséges és finom ételek otthoni elkészítése még sosem volt ennyire könnyű.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Tapadásmentes TITANIUM felület

  Csúcsminőségű tapadásmentes felület a titánrészecskékkel speciálisan megerősített rendkívül tartós és ellenálló védőrétegnek köszönhetően.

   

 • 100%-ban biztonságos tapadásmentes felület

  0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium*
  *A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. Alacsony szintű aktív anyag kibocsátás - csupán 0,005 mg/kg.

 • THERMO-FUSION™

  A különlegesen nagy felület és az erős edényalj kombinációjának köszönhetően a Thermo-Fusion™+ technológia gyors ételmelegítést és egyenletes hőeloszlást biztosít a serpenyőben az egyenletesen átsült ételek érdekében.

 • THERMO-SIGNAL™

  A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

 • Teljesen tapadásmentes felület:

  Fedezze fel a konyhai edényt, amely oly módon lett megtervezve, hogy teljesítse a mindennapi főzés követelményeit, amelynek érdekében mindkét oldalról tapadásmentes felülettel van ellátva az egyszerű tisztítás és praktikus főzés érdekében.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Tefal, világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  *A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

Receptek
Használati utasítás & Kézikönyv