TEFAL Serpenyő Daily Expert 32 cm C2890802

Serpenyő Daily Expert 32 cm C2890802 Tartós tapadásmentes felület a mindennapi főzéshez
A Tefal Daily Expert serpenyővel felfedezheti az otthoni főzés könnyedségét! Ez a nélkülözhetetlen serpenyő optimalizált fogantyúval és mély formával készült a könnyebb otthoni főzés érdekében, ráadásul exkluzív Tefal funkciókkal rendelkezik a tökéletes eredményekért, nap mint nap. A tartós és biztonságos tapadásmentes felület könnyen tisztítható, míg az innovatív hőmérséklet-jelző technológia a kulcsa a mindig finom palacsinták készítésének.

Cikkszám: C2890802

Tartós, tapadásmentes felületű serpenyő az egyszerű főzés és a tökéletes főzési eredmények érdekében

A Tefal Daily Expert serpenyő egyszerű és kényelmes főzést biztosít minden használatnál, és okos funkciókkal segíti a könnyű mindennapi főzést. Tartós és tapadásmentes felületünket és ezt az alapvető serpenyőformátumot olyan ízletes ételek készítéséhez terveztük, amelyek mindenkinek ízleni fognak. Az egyszerű hétköznapi omlettektől a hétvégi hamburgerekig, grillezett csirkéig és még sok más ételig - a Daily Expert a Tefal minőségi ígérete az otthoni főzéshez nap mint nap!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Hosszú élettartamú tapadásmentes felület

  Ez a kiváló minőségű felület akár 2-szer tovább bírja, a Tefal standard Titanium felületéhez képest - az olyan teljesítmény érdekében, amely a legintenzívebb igénybevételt is kibírja nap mint nap, a tökéletes ételek készítéséhez.

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Signal™ jel piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és  aroma garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

 • Továbbfejlesztett indukciós technológia

  A Tefal Thermo-Fusion™ edényalj gyors és optimális hővezetést biztosít a serpenyő felületén a mindig tökéletesen elkészített, ízletes ételekért.

 • Alapvető serpenyőforma

  A mindennapi ételek elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű: grillezett csirke a tökéletes Caesar salátához, ellenállhatatlan hamburgerek, reggeli receptek, például omlett vagy sült zöldségek és még sok más.

 • Könnyen tartható ergonomikus fogantyú

  Az ergonomikus, könnyen fogható fogantyú biztosítja a könnyű kezelhetőséget, és nagyszerű kényelmet és biztonságot nyújt főzés közben.

 • Franciaországban tervezték meg

  A termék az iparágunkat jellemző kiválósági normák betartásával és a francia szakértelem és technológia felhasználásával készült. Innovatív termékeinket Franciaországban gyártjuk, kiváló minőségű anyagokból és a legnagyobb gondossággal.

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • A Tefal világelső a főzőedények terén

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek – még egy okkal több, hogy a Tefal-t válassza. *A forrás: Euromonitor International Limited, Edition Home and Garden 2022 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2021-es adatok

Használati utasítás & Kézikönyv