TEFAL SIMPLY CLEAN

SIMPLY CLEAN 100 %-osan könnyű tisztítás  

Mindenki számára ismert, hogy a finom ételek elkészítése sok időbe kerül - de jó, ha az edény tisztítása gyorsan megy. A Tefal Simply Clean edények úgy tervezték meg, hogy az egyszerű és erőlködésmentes tisztítást lehetővé tevő tapadásmentes felületeknek és egy egész sor olyan funkciónak köszönhetően, amelyek segítenek a tökéletes eredmények elérésében Önnek egyszerűbbé váljanak a mindennapjai.

11 rendelkezésre álló termék(ek)

Tapadásmentes edények Tefal Simply Clean

Az új, Simply Clean lábas használatával kiváló eredményeket ér el, minden erőlködés nélkül. Fedezze fel a láng ellen védett edényt az egyszerű és gondtalan tisztítás érdekében, amely ennél egyszerűbb már nem is lehet. A kiváló minőségű titán felület rendkívül tartós, míg a hőeloszlást biztosító edényalj optimális hővezetést eredményez, az egyenletesen átfőtt étel érdekében, a továbbfejlesztett ergonomikus szögletes fogantyú pedig maximális komfortot biztosít. Ez a tapadásmentes felületű lábas úgy lett megtervezve, hogy segítsen Önnek abban, hogy játszva és az ízek terén tett bármely kompromisszum nélkül készítse el szószos ételeit. A lábas ezen felül kiválóan leolvasható mérce jelekkel is ellátott. A serpenyőt a finom házi főztek készítésénél nem lehet mellőzni, függetlenül attól, hogy a mindennapi ételeinket készítjük vele, vagy hétvégén az egész család számára főzünk benne. A Tefal olyan főzőedényt biztosít, amely meggyorsítja az edény tisztítását, aminek köszönhetően több időt szánhat arra, ami igazán fontos Önnek.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • 100 %-ban könnyű tisztítás kívül és belül.

  Fedezze fel a gyors tisztítás lehetőségét, a tapadásmentes terméknek köszönhetően: láng elleni védelem a könnyű és gyors tisztítás érdekében.

 • THERMO-SIGNAL™

  A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

 • TAPADÁSMENTES TITANIUM FELÜLET

  Csúcsminőségű tapadásmentes felület a titánrészecskékkel speciálisan megerősített rendkívül tartós és ellenálló védőrétegnek köszönhetően.

 • Hőeloszlást biztosító edényalj

  A hőeloszlást biztosító edényaljnak köszönhetően a hő egyenletesen eloszlik az egész serpenyőben a kiváló és egyenletes főzési eredmények érdekében.

 • Szögletes fogantyú

  Tartsa erősen a fogantyút az edény komfortos és pontos kezelése érdekében.

 • Kompatibiltás a tűzhelyekkel: minden típusú tűzhellyel kompatibilis, kivéve az indukciósat

  Kompatibilis minden fajtájú (gázos, elektromos, kerámialapos) főzőlappal, kivéve az indukciósat .

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Tefal: Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  *A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

 • 100%-ban biztonságos tapadásmentes felület

  0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium*

  *A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. Alacsony szintű aktív anyag kibocsátás - csupán 0,005 mg/kg.

 • ÜVEGFEDŐ

  Kísérje könnyen és kényelmesen figyelemmel a főzést az elegáns üvegfedőnek köszönhetően.

 • OKOS ÉS INTUITÍV FOLYADÉKSZINT JELZŐK

  Okos belső folyadékszint jelzők az alapanyagok pontos és egyszerű módon történő adagolásához

 • default

 • default

Használati utasítás & Kézikönyv