TEFAL ECO RESPECT

ECO RESPECT A lemez 100 %-ban újrahasznosított alumíniumból készült

A Tefal La Recyclée sütőtálca a ötvözi a tökéletes eredményeket a hosszantartó, környezetbarát kialakításban. Ideális környezetbarát választás: 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült, ami hozzájárul a környezeti hatások csökkentéséhez, mivel az újrahasznosított alumínium előállításához akár 90%-kal kevesebb energiára van szükség, mint az elsődleges alumínium előállításához. Fedezze fel a Tefal La Recyclée sütőtálcát, hogy vendégei számára könnyedén elkészíthesse mindenki kedvenceit finoman és egészségesen: tökéletesre sütött süteményeket, kifliket és még sok más finomságot.

La Recyclée sütőtálca: 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült környezetbarát sütőtálca

Biztosítsa minden receptjének sikerét a Tefal La Recyclée sütőtálcával, amelyet bolygónk környezetvédelmének szem előtt tartásával terveztek. Ez a sütőtálca 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült, ami hozzájárul a környezeti hatások csökkentéséhez: az újrahasznosított alumínium előállításához akár 90%-kal kevesebb energiára van szükség, mint az elsődleges alumínium előállításához. Mindezt kompromisszumok nélküli minőségben, hiszen a Tefal által kifejlesztett tapadásmentes felület az élelem tökéletes kifordítását és az edény könnyű tisztítását biztosítja.  A termékek garantáltan PFOA-, ólom- és kadmium mentesek, és a francia szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával készülnek.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • 100%-ban újrahasznosított alumínium

  A 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült tálcatest, hozzájárul a környezeti hatások csökkentéséhez: az újrahasznosított alumínium előállításához akár 90%-kal kevesebb energiára van szükség, mint az elsődleges alumínium előállításához.

 • Egyszerű tálalás a tapadásmentes felületnek köszönhetően

  Próbálja ki a tökéletes sütőedényt mindennapi használatra, exkluzív tapadásmentes felülettel. Gondoskodtunk róla, hogy sérülésmentesen kiboríthassa belőle a megsült kedvenc süteményeit és pitéit.

 • Sikeres eredmények

  A La Recyclée formák erős és kiváló minőségű anyagokból készülnek. Lehetővé teszik a hő eloszlását, ami egyenletes és tökéletes sütést biztosít.

 • Egyszerű tisztítás

  Edénymosogatóban elmosható a könnyű tisztítás és a hosszú élettartam érdekében.

 • Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azon, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek - ami egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza. [* Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2021, a márka kiskereskedelmi értéke, 2020-as adatok.]

Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Mosogatógépben mosható    
Használati utasítás & Kézikönyv