TEFAL Palacsintasütő Daily Expert, 25 cm

Palacsintasütő Daily Expert, 25 cm Tartós tapadásmentes felület a finom palacsintákért
A Tefal Daily Expert palacsintasütővel felfedezheti az otthoni palacsintasütés egyszerűségét! Ez a nélkülözhetetlen palacsintasütő tartós fogantyúval és tökéletes formával rendelkezik finom palacsinták készítéséhez, valamint exkluzív Tefal funkciókkal ellátott a tökéletes eredményekért nap mint nap. A tartós és biztonságos tapadásmentes felület könnyen tisztítható, míg az innovatív hőmérséklet-jelző technológia a kulcsa a mindig finom palacsinták készítésének.

Cikkszám: C2893802

Hosszú élettartamú tapadásmentes palacsintasütő a finom palacsinták egyszerű elkészítéséhez

A Tefal Daily Expert palacsintasütő egyszerű és kényelmes főzést biztosít minden használatnál, és okos funkciókkal segíti a reggeli könnyű elkészítését. Az ideális formájú és hosszú élettartamú, tapadásmentes felületű palacsintasütőnkkel rendkívül finom, aranyszínűre sült palacsintákat készíthet, amelyek egyszerűen ellenállhatatlanok. Akár bolti keverékből, akár saját készítésű palacsintát készít, a Tefal Daily Expert palacsintasütővel kiváló eredményeket ér el az otthoni főzésnél nap mint nap!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Hosszú élettartamú tapadásmentes felület

  Ez a kiváló minőségű felület akár 2-szer tovább bírja, a Tefal standard titán felületéhez képest - az olyan teljesítmény érdekében, amely a legintenzívebb igénybevételt is kibírja nap mint nap, a tökéletes ételek készítéséhez.

 • Thermo-Signal™ technológia

  A továbbfejlesztett Thermo-Signal™ hőmérséklet-jelző piros színűre vált, amint a palacsintasütő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet, így a palacsinták színe, állaga és íze minden alkalommal tökéletes lesz.

 • Továbbfejlesztett indukciós technológia

  A Tefal Thermo-Fusion™edényalj gyors és optimális hővezetést biztosít a palacsintasütő felületén, a finom és tökéletesre sült palacsinták érdekében.

 • Ideális forma

  Fedezze fel az ideális palacsintasütőt az aranybarna színűre sült és teljesen ellenállhatatlan, ízletes palacsinták egyszerű elkészítéséhez

 • Masszív fogantyú

  A tömör rozsdamentes acélbetéttel ellátott fogantyú további erőt és tartósságot biztosít a szilárd fogás érdekében, amely minden főzési igényt kielégít.

 • Franciaországban tervezték meg

  A termék az iparágunkat jellemző kiválósági normák betartásával és a francia szakértelem és technológia felhasználásával készült. Innovatív termékeinket Franciaországban gyártjuk, kiváló minőségű anyagokból és a legnagyobb gondossággal.

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • A Tefal világelső a főzőedények terén

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek – még egy okkal több, hogy a Tefal-t válassza. *A forrás: Euromonitor International Limited, Edition Home and Garden 2022 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2021-es adatok

Funkciók
Termékcsalád PALACSINTASÜTŐ  
Méret 25 CM  
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Mosogatógépben mosható IGEN  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Thermo-Spot (hőindikátor) IGEN  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Külső bevonat színe RED - SURPRISE ULTRA  
Nyél típusa Rögzített  
Nyél színe ROUGE SURPRISE  
Kiöntőperem IGEN  
Coating characteristic PFOA Free  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Inspiring cooking  
Coating durability (for Pans) X2  
Product specificity Little to no fat cooking  
Removable handle No  
Használati utasítás & Kézikönyv