TEFAL Palacsintasütő Daily Expert, 25 cm

Palacsintasütő Daily Expert, 25 cm Tartós tapadásmentes felület a finom palacsintákért
A Tefal Daily Expert palacsintasütővel felfedezheti az otthoni palacsintasütés egyszerűségét! Ez a nélkülözhetetlen palacsintasütő tartós fogantyúval és tökéletes formával rendelkezik finom palacsinták készítéséhez, valamint exkluzív Tefal funkciókkal ellátott a tökéletes eredményekért nap mint nap. A tartós és biztonságos tapadásmentes felület könnyen tisztítható, míg az innovatív hőmérséklet-jelző technológia a kulcsa a mindig finom palacsinták készítésének.

Cikkszám: C2893802

Hosszú élettartamú tapadásmentes palacsintasütő a finom palacsinták egyszerű elkészítéséhez

A Tefal Daily Expert palacsintasütő egyszerű és kényelmes főzést biztosít minden használatnál, és okos funkciókkal segíti a reggeli könnyű elkészítését. Az ideális formájú és hosszú élettartamú, tapadásmentes felületű palacsintasütőnkkel rendkívül finom, aranyszínűre sült palacsintákat készíthet, amelyek egyszerűen ellenállhatatlanok. Akár bolti keverékből, akár saját készítésű palacsintát készít, a Tefal Daily Expert palacsintasütővel kiváló eredményeket ér el az otthoni főzésnél nap mint nap!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Hosszú élettartamú tapadásmentes felület

  Ez a kiváló minőségű felület akár 2-szer tovább bírja, a Tefal standard titán felületéhez képest - az olyan teljesítmény érdekében, amely a legintenzívebb igénybevételt is kibírja nap mint nap, a tökéletes ételek készítéséhez.

 • Thermo-Signal™ technológia

  A továbbfejlesztett Thermo-Signal™ hőmérséklet-jelző piros színűre vált, amint a palacsintasütő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet, így a palacsinták színe, állaga és íze minden alkalommal tökéletes lesz.

 • Továbbfejlesztett indukciós technológia

  A Tefal Thermo-Fusion™edényalj gyors és optimális hővezetést biztosít a palacsintasütő felületén, a finom és tökéletesre sült palacsinták érdekében.

 • Ideális forma

  Fedezze fel az ideális palacsintasütőt az aranybarna színűre sült és teljesen ellenállhatatlan, ízletes palacsinták egyszerű elkészítéséhez

 • Masszív fogantyú

  A tömör rozsdamentes acélbetéttel ellátott fogantyú további erőt és tartósságot biztosít a szilárd fogás érdekében, amely minden főzési igényt kielégít.

 • Franciaországban tervezték meg

  A termék az iparágunkat jellemző kiválósági normák betartásával és a francia szakértelem és technológia felhasználásával készült. Innovatív termékeinket Franciaországban gyártjuk, kiváló minőségű anyagokból és a legnagyobb gondossággal.

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • A Tefal világelső a főzőedények terén

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek – még egy okkal több, hogy a Tefal-t válassza. *A forrás: Euromonitor International Limited, Edition Home and Garden 2022 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2021-es adatok

Használati utasítás & Kézikönyv