TEFAL INGENIO

INGENIO Tefal Ingenio konyhai eszközök: Legyen ügyes kezű!

Újonnan fejlesztett intelligens konyhai eszközcsalád kiváló minőségben.

Praktikusabb a saját kezeinél is!

 

Tefal Ingenio tésztaszedő: Prémium konyhai eszközök sokoldalú használatra

A Tefal bemutatja a Tefal Ingenio Premium konyhai eszközöket: új, gondosan megtervezett konyhai eszközcsalád a mindennapi konyhai használathoz. Az Ingenio Premium eszközök valamennyi konyhai folyamatot lefedik, biztonságosak, ellenállnak a szennyeződéseknek és egyszerűen tisztíthatóak.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • PRÉMIUM MINŐSÉGŰ TEFAL KONYHAI ESZKÖZÖK

  A piaci bevezetés előtt minden termék számos laboratóriumi teszten esik át, és meg kell felelnie a Tefal minőségi követelményeinek.

 • BPA-MENTES – BIZTONSÁGOS TERMÉK

   

  2015. január 1-től Franciaországban tilos a biszfenol A használata minden ételtároló edénynél és ételkészítéshez használt eszköznél. Beszállítóink elkötelezték magukat a biszfenol A használat mellőzése mellett a gyártási folyamataik során. A termékeinken független laboratóriumokban végzett tesztek nem mutatták ki semmilyen biszfenol A átkerülését az ételekbe. Továbbá a tesztek során nem találták meg a 6 ftalát egyikének sem a jelenlétét az európai rendeletnek megfelelően.

   

 • MOSOGATÓGÉPBEN MOSHATÓ A KÖNNYŰ TISZTÍTÁSÉRT

  100 mosogatógépben töltött óra után a termék egyáltalán nem károsodott.

 • SZENNYEZŐDÉS-ÁLLÓ

  A mindennapi hozzávalókkal való tesztelés kimutatta a szennyezésekkel szembeni ellenállást és kizárta a termékkel érintkezésbe kerülő anyagokra gyakorolt bárminemű hatást.

 • HŐÁLLÓSÁG AKÁR 230 °C-IG

  Az eszközök 230 °C-ig hőállók, így ideálisak forró ételek felszolgálásához

 • ELLENÁLLÓ ÉS TARTÓS FELÉPÍTÉS

  Hosszú élettartamú termék

 • DÍJNYERTES FORMATERV

  Ingenio termékcsalád: a GOOD DESIGN AWARD 2015 díj nyertese! A chicagói Athenaeum Építészeti és Dizájn Múzeum ezzel a kitüntetéssel díjazza az ipar, gyártás és grafika területéről származó leginnovatívabb produktumokat az egész világon.  

Használati utasítás & Kézikönyv