TEFAL 5 SECOND CHOPPER 500 ml K1330404

5 SECOND CHOPPER 500 ml K1330404 Forradalom a szeletelésben az otthoni finomságok villámgyors elkészítéséért!

A legkönnyebb és leggyorsabb módja annak, hogy bármilyen hozzávalót pontos méretre aprítson! A Tefal 5 másodperces aprítójával az egészséges otthoni ételek készítése ismét valamivel egyszerűbb! Független rozsdamentes acél kései egyszerű használatot biztosítanak.

 

 

5 SECOND CHOPPER Tefal aprító: Forradalom a szeletelésben az otthoni finomságok villámgyors elkészítéséért!

 

 

Az új 5 SECOND CHOPPER másodperces Tefal aprítóval még gyorsabban elkészítheti az egészségesebb házi finomságokat. Okos technológiája, mely magában foglalja a szabadalmaztatott erősítő rendszert a gyorsabb munkavégzésért és a szabadalmaztatott forgó késeket a magasabb hatékonyságért, egyszerű aprítást kínál egyetlen könnyű mozdulattal. A tartós rozsdamentes acél kések megbirkóznak minden alapanyaggal, a biztonsági zárórendszernek köszönhetően pedig a készülék stresszmentes munkavégzést kínál. Az átlátszó edényben könnyen megfigyelheti a hozzávalók méretét: minél jobban meghúzza, annál finomabbra aprítja őket! A teljes munkavégzési kényelemhez hozzájárulnak a praktikus funkciók is, mint a puha felületű ergonomikus fogantyú és a csúszásgátló talp. Ezen felül az 5 másodperces aprító integrált késvezetővel is rendelkezik, mely maximális teljesítményt biztosít, az 500 ml-es űrtartalom pedig ideális a kisebb alapanyagokhoz!    
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egy új kézmozdulat, mellyel időt takaríthat meg!

  A szabadalmaztatott, független késeket egyetlen meghúzás működésbe hozza, így néhány másodperc alatt kiváló eredményeket érhet el.

   

   

 • FOKOZATOS APRÍTÁS SZEMÉLYRE SZABOTT EREDMÉNYEKKEL!

  Vegye át az irányítást és úgy aprítsa a hozzávalókat, ahogyan szeretné: minél jobban meghúzza az aprítót, annál finomabbra aprítja a hozzávalókat! Az eredményeket egyszerűen megfigyelheti az átlátszó edényben.

 • APRÍTSON FEL MINDENT, AMIT CSAK SZERETNE!

  Az ultra-ellenálló rozsdamentes acél kések felaprítanak minden hozzávalót, az okos késvezető funkció az edény alsó részében pedig maximális teljesítményt biztosít.

   

   

 • HÁLÓZATHOZ VALÓ CSATLAKOZTATÁS NÉLKÜL 

  Nem igényel hálózathoz való csatlakoztatást 

  Ezt az 5 másodperces aprítót bárhol használhatja.

   

 • BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES HASZNÁLAT

  Okos funkciók teljes sora: biztonsági záró rendszer, csúszásgátló talp és ergonomikus fogantyú puha felülettel.

   

Receptek
Funkciók
Űrtartalom (ml) 500ml  
Alap penge (vágáshoz)    
Penge anyaga NEMESACÉL  
Zárórendszer    
Csúszásmentes talp    
Automatikus felcsévélés    
Nem elektromos    
Nyél színe GREY - PEPPER  
Zárófedél    

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Ha befejezte a húsdarálást, daráljon le egy kis kenyeret, ami kinyomja a maradék húsdarabkákat.
Mossa meg a rácsot és a kést szappanos vízben, majd gondosan öblítse át és rögtön szárítsa is meg azokat. Kenje be mindkettőt étolajjal.
Igen, de kövesse a használati útmutatóban foglalt utasításokat, hogy tudja hogyan kell megfelelő módon szétszerelni és mely alkatrészek tehetők mosogatógépbe.
Olyan konyhai eszköz, amellyel elsősorban gyümölcsöket és zöldségeket vághatunk bizonyos vastagságúra.
A Group SEB a minőség iránti elkötelezettség részeként „Egészségügyi és környezetvédelmi” ökoinformációkat nyújt tapadásmentes Tefal/T-fal termékeivel kapcsolatban. Ez az elkötelezettség garantálja azt, hogy nem használunk PFOA-t, ólmot és kadmiumot a Tefal/T-fal bevonatok gyártásánál, és hogy tapadásmentes bevonatot tartalmazó termékeink nem ártalmasak a környezetre és a fogyasztók egészségére. Az ökoinformációk alapját a számos országban, független laboratóriumok által elvégzett rendszeres elemzések adják (az INERIS Franciaországban, az ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS az Egyesült Királyságban, a FABES Labs Németországban, az MB Labs Kanadában és az SGS Kínában) (hivatkozás a laborok oldalaira). Az elkötelezettségről szóló nyilatkozat megtalálható a Tefal/T-fal márka weboldalán, valamint a tapadásmentes Tefal/T-fal bevonatú konyhai edények csomagolásán.