TEFAL COMFORT K221SA14 5 kusů

COMFORT K221SA14 5 kusů Kés maximálisan kényelmes használatra: kiegészítő tartozékok: Fa vágódeszka levehető edénnyel, Műanyag vágódeszka fedő XL folyadékgyűjtővel, Fa blokk kések tárolásához.

Nyílások 5 kés elhelyezésére, Azonosító gyűrű két színnel a kés könnyű kikereséséhez a tároló blokkban (szürke a rozsdamentes acél késekre, fehér a kerámiára), hőkezelt fa blokk, vegyszerek használata nélkül a gyártási folyamat során, A konyhapultot védő csúszásgátló gumi lábak, Egy specifikus piktogram határozza meg az egyes kések nyílását az egyszerű tárolásért.    

Cikkszám: K221SA14

Comfort kések: kezdésnek ideális késkészlet!

A Comfort kések teljes kínálata, valamint rozsdamentes acélból és kerámiából készült tartozékok. A kések ergonomikus fogantyúkkal rendelkeznek puha anyagból az optimális kényelemért és irányításért. A kiváló minőségű rozsdamentes acél pengék kiváló ellenállóságot és hatékonyságot kínálnak , a kerámia kések pedig fantasztikus pontossággal rendelkeznek. A biztonsági pengevédők védik a penge formáját, biztonságot és egyszerű tárolást garantálnak. Akár 14 termék a hatékony szeletelésért: – Kis magozókés (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – Konyhakés 12 cm (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – Nagy szakácskés 15 cm (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – Nagy szakácskés 20 cm – Kenyérvágó kés 20 cm – Szeletelő kés 20 cm – Santoku kés 12 cm (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – 4 steak-kés – Sajtvágó kés – Konyhai olló  
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Komfortzóna 

  Ergonomikus fogantyú puha anyagból a legérzékenyebb részen az optimális kényelem biztosításáért. 

 • NYÍLÁSOK 5 KÉS ELTÁROLÁSÁHOZ

  Egy specifikus piktogram mutatja a kések helyét a blokkon azok egyszerű tárolásáért.

 • CSÚSZÁSGÁTLÓ GUMI LÁBAK

  Csúszásgátló gumi lábak védik a konyhapultot.

 • KOMFORTZÓNA

  A Tefal Comfort kések ergonomikus nyéllel rendelkeznek érintésre puha anyaggal a legérzékenyebb területen, aminek köszönhetően optimális kényelem biztosítható használat közben.

 • HATÉKONY SZELETELÉS

  Minden egyes kést speciális használatra terveztünk, egyedi anyagból van és egyedi formára.

 • TELJES TERMÉKSOROZAT A TÖKÉLETES SZELETELÉSHEZ

  Minden egyes kést konkrét célra terveztünk, beleértve az egyedi anyagot és formát.

 • PIKTOGRAMOK

  Egy specifikus piktogram határozza meg az egyes kések nyílását

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.