TEFAL Ingenio Resource

Ingenio Resource Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

Szeretné leegyszerűsíteni a főzést? Az Ingenio intelligens főzőedény minden, amire szüksége van. Levehető fogantyú edényekhez és serpenyőkhöz a főzőlapról a sütőbe és a hűtőszekrénybe való könnyű és biztonságos áthelyezéshez*? Nálunk megtalálja. Egymásra halmozható dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Ezt Ön sem hagyhatja ki. Egymásba helyezhető Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

A Tefal Ingenio Eco Respect serpenyő a megfelelő választás a környezettudatos konyha számára: A serpenyő előállításához 95%-kal kevesebb energia szükséges, mivel újrahasznosított alumíniumból készül*, így hozzájárul a környezet védelméhez és egyúttal kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt.

3 rendelkezésre álló termék(ek)
 • 3 részes Ingenio Resource edénykészlet L7659242
  3 részes Ingenio Resource edénykészlet L7659242

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • 10 részes Ingenio Resource edénykészlet L7659042
  10 részes Ingenio Resource edénykészlet L7659042

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • 4 részes Ingenio Resource edénykészlet L7659442
  4 részes Ingenio Resource edénykészlet L7659442

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

Eco Respect edény: Az edénytest 100 %-ban újrahasznosított alumíniumból készült

>Az Ingenio intelligens edénykészlet a főzés leegyszerűsítése érdekében készült. Helyezze fel az edényt a főzőlapra, vagy a sütőbe, vagy tegye egyenesen a hűtőbe az edényben megmaradt ételt * a praktikus és biztonságos levehető fogantyú segítségével, amely több, mint egy tartozék: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart**, akár 10 év jótállással***. Az Ingenioval időt és energiát takaríthat meg a konyhában minden nap. A Tefal mindig vezető szerepet töltött be a környezetvédelemben.Ez a Respect terméksorozatnál sincs másképp: a serpenyőtest 100%ban újrahasznosított alumíniumból készült****. Az újrahasznosított alumínium gyártása, amelyből a serpenyő készül 95%-al kevesebb energiát igényel az előállításhoz, mint az új alumínium*. És mindez kompromisszumok nélküli minőségben és innovációkkal készül: A Titanium 2X kétszer tovább bírja a standard Tefal Titanium felülethez képest. A Thermo-Signal™ technológia jelzi a tökéletes sütéshez és ízletes eredmények eléréséhez szükséges ideális kezdőhőmérséklet elérését, míg a Thermo-Fusion™ edényalj optimális hővezetést biztosít az egyenletes eredmények érdekében.

**Belső tesztek alapján.

*** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta. **** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.

*****Az újrahasznosított anyag a teljes termék átlagosan 85%-át teszi ki.

*Ne tároljon savas ételeket. 

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet.

  Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van az örömteli főzéshez: innovatív levehető fogantyú, sütő- és hűtőszekrényálló serpenyő* és helytakarékos dizájn.

 • Tartós, levehető fogantyú

  Levehető fogantyú a gond nélküli használathoz: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart, 10 éves jótállással a hosszantartó teljesítmény érdekében.

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • A serpenyőtest 100 %-ban újrahasznosított alumínium felhasználásával készült.

  A környezetbarát dizájn 100 %-ban újrahasznosított alumíniumból készült az alumínium szénlábnyomának akár 90 %-os csökkentése érdekében.
  * Újrahasznosított alumínium az új alumíniumhoz képest. 

  *****Az újrahasznosított anyag a teljes termék átlagosan 85%-át teszi ki.

 • Tapadásmentes Titanium felület

  Tartós fedőréteggel ellátott kiváló felület, ami kiválóan bírja a mindennapi terhelést és olyan tapadásmentes teljesítményt nyújt, amely akár kétszer tovább bírja a Tefal standard felületeihez képest.

   

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Spot® pont piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes ételek mindennapi elkészítését.

 • Egyszerű tisztítás

  Fedezze fel a konyhai edényt, amely oly módon lett megtervezve, hogy teljesítse a mindennapi főzés követelményeit, amelynek érdekében mindkét oldalról tapadásmentes felülettel van ellátva az egyszerű tisztítás és praktikus főzés érdekében.

 • Teljes kompatibilitás

  A rugalmasság érdekében teljes mértékben kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal: alkalmas a gáz-, elektromos- üvegkerámia- és indukciós tűzhelyeken történő használatra.

 • Továbbfejlesztett indukciós technológia

  A különlegesen nagy felület és erős edényalj kombinációja és a Thermo-Fusion™+ funkció gyors ételmelegítést és egyenletes hőeloszlást biztosít az egyenletesen átsült, tökéletesen elkészített ételek érdekében.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően, a kézműves és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Ne feledkezzen meg az újrahasznosításról

  Környezetbarát: Tudta, hogy a főzőedényeink végtelenül újrahasznosítható anyagból készülnek? Az edények újrahasznosításával a környezetet védjük.

 • Tefal: világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy Ön minden használat alkalmával tökéletesen elégedett legyen - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  [* Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.]

Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható MINDEN, KIVÉVE A NYELEKET ÉS A FEDOKET  
Mosogatógépben mosható IGEN, kivéve a nyeleket  
Belső bevonat neve TITANIUM 2X  
Thermo-Spot (hőindikátor) Yes  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Edényalj típusa ADVANCED INDUCTION TECHNOLOGY  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Levehető  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Healthy cooking  
Coating durability (for Pans) X2  
Product specificity Stackable  
Removable handle Yes  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Használati utasítás & Kézikönyv