TEFAL Ingenio Preference On

Ingenio Preference On Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

Szeretné leegyszerűsíteni a főzést? Az Intelligens Ingenio főzőedény minden, amire szüksége van. Levehető fogantyúval a főzőlapról a sütőbe és a hűtőszekrénybe való könnyű és biztonságos áthelyezéshez*? Nálunk megtalálja. Egymásra halmozható dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Ezt Ön sem hagyhatja ki. Helytakarékos Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

A Tefal Ingenio Preference On edénykészlet a 18/10-es jelű kiváló minőségű rozsdamentes acél, a rendkívül erős, indukciós főzőlappal kompatibilis edényalj és a Titanium x tapadásmentes felület találkozása, aminek köszönhetően kompromisszumok nélküli teljesítményt és tartósságot biztosít.

2 rendelkezésre álló termék(ek)
 • 15 részes Ingenio Preference On edénykészlet L9749532
  15 részes Ingenio Preference On edénykészlet L9749532

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • 13 részes Ingenio Preference On edénykészlet L9749432
  13 részes Ingenio Preference On edénykészlet L9749432

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

Sokoldalú edények egyetlen kattintásra

Az Ingenio intelligens edénykészlet a főzés leegyszerűsítése érdekében készült. Helyezze fel az edényt a főzőlapra, vagy a sütőbe, vagy tegye egyenesen a hűtőbe az edényben megmaradt ételt * a praktikus és biztonságos levehető fogantyú segítségével, amely több, mint egy tartozék: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart**, akár 10 év jótállással***. Az Ingenioval időt és energiát takaríthat meg a konyhában minden nap. Az Ingenio Emotion edénysorozat úgy lett megtervezve, hogy elegáns és modern formatervével fokozza a főzés örömét. A terméksorozathoz tartozó edények első osztályú rozsdamentes acélból készülnek, 5 év garanciával, erős, alumínium edényaljjal, amely ízletes és egyenletes főzést garantál. A titánból készült Pro**** tapadásmentes felület a rendkívüli tartósság és hosszú élettartam garanciája.

**Belső tesztek alapján.
*** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta.
**** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.

*Ne tároljon savas ételeket. 

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet.

  Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van az örömteli főzéshez: innovatív levehető fogantyú, sütő- és hűtőszekrényálló serpenyő* és helytakarékos dizájn.

 • Tartós, levehető fogantyú

  Külön beszerezhető levehető fogantyú a gond nélküli használathoz: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart, 10 éves jótállással a hosszantartó teljesítmény érdekében.

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • Elsőosztályú rozsdamentes acél

  Minőség, amelyre minden nap számíthat: 10 éves jótállás vonatkozik a kiváló rozsdamentes acél edényfalra, amely kiváló teljesítményt és tartósságot biztosít a meghibásodás kockázata nélkül.

 • Tapadásmentes Titanium felület

  Az általunk gyártott, karcolásálló kezeléssel ellátott Titanium tapadásmentes felület maximális tartósságot és tartósan kiváló teljesítményt biztosít, és akár hatszor tovább tart, mint a hagyományos Tefal Titanium felületek.

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Spot® pont piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes ételek mindennapi elkészítését.

 • Egyszerű tisztítás

  Konyhai edény, amely hű társa lesz a mindennapokban: mindkét oldalról tapadásmentes felülettel van ellátva az egyszerű tisztítás és praktikus főzés érdekében.  

 • TELJES INDUKCIÓS TECHNOLÓGIÁS SERPENYŐ: 

  Kiváló hőelosztás és egyenletesen átsült ételek napról napra, az erős edényaljnak köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon az ütéseknek és megakadályozza az idő múlásával bekövetkező deformációt.

 • Teljes kompatibilitás

  A rugalmasság érdekében teljes mértékben kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal: alkalmas a gáz-, elektromos- üvegkerámia- és indukciós tűzhelyeken történő használatra.

 • Franciaországban gyártva

  A termékek Franciaországban készülnek, kivéve a speciális felület nélküli lábasokat, amelyek Kínában készülnek. Minden Tefal terméket a legmagasabb minőségi szabványok szerint gyártanak, bárhol is készüljenek.

 • Kihűlési idő

  Környezetbarát: Hagyja, hogy az edényei szobahőmérsékleten lehűljenek, mielőtt a hűtőszekrénybe teszi őket, hogy csökkentse a hűtőszekrény alacsony hőmérsékleten tartásához szükséges energiamennyiséget.

 • Tefal: világelső a konyhai edények terén

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy Ön minden használat alkalmával tökéletesen elégedett legyen - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  [* Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.]

Funkciók
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható MINDEN, KIVÉVE A NYELEKET ÉS A FEDOKET  
Mosogatógépben mosható IGEN, kivéve a nyeleket  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Belső bevonat neve TITANIUM 6X  
Külső bevonat/kivitel FÉNYESRE POLÍROZOTT NEMESACÉL  
Nyél típusa Levehető  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Easy cooking  
Product specificity Stackable  
Removable handle Yes  
Használati utasítás & Kézikönyv